Canada 1977. Erotiek van Jean Lafleur. Met o.a. Dyanne Thorne, Tony Angelo, Terry Doady, Michel Morin en Jean-Guy Latour.

VPRO Cinema

De derde aflevering uit de onsmakelijke ILSA-serie, waarin de rondborstige kolonel met strakke hand het bevel voert over een Siberisch strafkamp, geholpen door Kozakken. Ze heeft de illustere bijnaam van de `tijgerin` verworven. Ze zondert [KA1]e[KA1]en gevangene uit voor haar sadistische genoegens. Na Stalins dood steekt ze het kamp in brand en vertrekt ze haastig naar Canada, waar ze carri[KA2]ere maakt als bordeelhoudster. Alle kampbewoners van de Goelag zijn omgekomen behalve haar slachtoffer. In haar nieuwe Canadese stad weet ze de locale mafia uit te schakelen en ze is heer en meester over de onderwereld. Het verleden haalt haar tenslotte in als Russen (w.o. haar gekwelde slachtoffer) voor een ijshockeywedstrijd naar Montréal komen en gaan ontspannen in haar privéclub waar haar vernederde ex-gevange wraak neemt. Een bloederige en sadistische, maar in technisch opzicht zeker geen slechte film.

credits

Regie:
Jean Lafleur
Cast:
Dyanne Thorne, Tony Angelo, Terry Doady, Michel Morin, Jean-Guy Latour, Michel Mailhot, Terry Haig, Gil Viviand, Howard Maurer
Jaar:
1977
Alt. titels:
Ilsa, la Tigresse du Goulag
Genres:
Erotiek, Drama
Trefwoorden:
Gevangenisfilm, Spionage, Soft-porno
Landen:
Canada

op televisie

0 uitzendingen

Ilsa, Tigress of Siberia (1977) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken