Canada 1987. Familiefilm van Votja Jasny, Vojta Jasny en Vojtech Jasny. Met o.a. Michael J. Anderson, Karen Elkin, Michael Blouin, Gilles Pelletier en Lorraine Desmarais.

VPRO Cinema

Twee eigentijdse jongeren helpen een dwerg (die voor volwassenen onzichtbaar is) en zijn magische vriendjes een verloren tas met betoverd goud terug te vinden, dat door een gemene herbergier werd gestolen. Zo komen ze in het land terecht, dat aan het einde van de regenboog grenst. De prachtige fotografie en de goede muziek compenseren niet het onbeholpen spel, de zwakke regie en de slechte speciale effecten. De film is een aflevering van Tales for All, de reeks familiefilms van producent Rock Demers. Hieronder vallen titels als TOMMY TRICKER AND THE STAMP TRAVELLER/LES AVENTURIERS DU TIMBRE PERDU en CUDOWNE DZIECKO. Scenario van David Sigmund. Camerawerk van Michel Brault.

credits

Regie:
Votja Jasny, Vojta Jasny, Vojtech Jasny
Cast:
Michael J. Anderson, Karen Elkin, Michael Blouin, Gilles Pelletier, Lorraine Desmarais, Ken Roberts, Michele Elaine Turmel, Rodrigue Tremblay, Françoise Graton
Scenario:
David Sigmund
Camera:
Michel Brault
Muziek:
Guy Trepanier, Normand Dubé
Jaar:
1987
Alt. titels:
Great Land of Small, The, Het grote land van de kleintjes
Genres:
Familiefilm, Fantasy
Trefwoorden:
Kinderfilm, Sprookje, Jeugdfilm, Fantasy
Landen:
Canada

op televisie

0 uitzendingen

The Great Land of Small (1987) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken