Verenigde Staten 1992. Drama van William Sachs. Met o.a. Emilia Crow, Elliott Gould, Francesco Quinn, Richard Coca en Karen Black.

VPRO Cinema

Dit lachwekkende drama, met tamelijk veel gegil, werd gemaakt onder de titel JUDGMENT, en later opnieuw uitgebracht als stedelijke actie-thriller. Het doet denken aan een vrouwelijke versie van ...AND JUSTICE FOR ALL. Een aantrekkelijke en meelevende vrouwelijke rechter tracht de verwaarloosde jeugd van Los Angeles van wrede agenten, gewelddadige straatbendes, racisten, gekken, schietgrage lieden en erger te redden. Het subplot, over de halfgare rechter Gould en zijn hypnose- experimenten, brengt de kijker steeds op de verkeerde momenten aan het lachen. De sekssc[KA2]enes van leading-lady Crow en Quinn droegen, naar verluidt, bij aan het schandaal rond de scheiding van haar echtgenoot, magnaat en B-filmproducent Robert Crow (SUMMER CAMP NIGHTMARE). Ook bekend als JUDGMENT.

credits

Regie:
William Sachs
Cast:
Emilia Crow, Elliott Gould, Francesco Quinn, Richard Coca, Karen Black, Thalmus Rasulala, Robert Alvarez, Sidney Lassick, Ed Lauter, Cuba Gooding Jr.
Muziek:
Garry Shyman
Jaar:
1992
Alt. titels:
Judgment
Genres:
Drama, Misdaad
Trefwoorden:
Steden-drama, Rechtbankdrama, Sociaal drama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie

0 uitzendingen

Hitz (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken