Duitsland 1978. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Wolf Goldan, Scarlett Candy, Jacques Herlin, Bea Fiedler en Erich Padalewski.

VPRO Cinema

De burgemeester van een Beiers dorpje heeft een zwarte dochter (het resultaat van een buitenechtelijk slippertje tijdens een dienstreis in Afrika), die hij tegen aantrekkelijke voorwaarden probeert uit te huwelijken aan een plaatselijke hotelier. Hij stelt hem een lening van DM 400.000 ter beschikking. Als deze onwillig is te trouwen, eist hij het geld terug en de gastwirt bouwt zijn établissement om in een fitnesscentrum i.v.m. een grote subsidie. Zeven Zweedse schonen, die toevallig aanwezig zijn schieten hem te hulp om klanten te winnen. Te verwaarlozen seks-ongein in de reeks met banaal dialoog, die overloopt van z.g. kluchtigheid. Ook bekend als HURRA, DIE SCHWEDINNEN KOMMEN. Zie ook 'Tiroler'-seksfilms.

credits

Regie:
Franz Josef Gottlieb
Cast:
Wolf Goldan, Scarlett Candy, Jacques Herlin, Bea Fiedler, Erich Padalewski, Heinz Reincke, Corinna Genest, Corinne Cartier, Renate Langer, Rosl Mayr, Josef Moosholzer, Jürgen Schilling, Werner Röglin, Wolfgang Bamschabl
Muziek:
Gerhard Heinz
Jaar:
1978
Alt. titels:
Hurra, die Schwedinnen kommen
Genres:
Komedie, Erotiek
Trefwoorden:
Seks
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen