Verenigde Staten 1971. Western van Leon Benson. Met o.a. Leif Erickson, Cameron Mitchell, Linda Cristal, Henry Darrow en Gilbert Roland.

VPRO Cinema

Een video-release van de extra lange aflevering THE NEW LION OF SONORA die op 19 februari `71 uitgezonden werd als onderdeel van de tv-serie THE HIGH CHAPARRAL. Een fijne herinnering, maar voor mensen die de serie nooit gevolgd hebben is het moeilijk te weten wie wie is en hoe de familieverhoudingen liggen. Het is een spannende aflevering. De vader van Cristal sterft en heeft zijn ranch nagelaten aan Roland, iemand die het allemaal niet serieus neemt. Al spoedig denken bandieten hun slag te kunnen slaan en vallen de eerste slachtoffers. Ten onrechte staat de naam van Mark Slade (als Billy Blue) op de videodoos: hij had de serie al verlaten. De serie zelf omvatte 92 afleveringen à 50m en liep van september '67 tot maart '71.

credits

Regie:
Leon Benson
Cast:
Leif Erickson, Cameron Mitchell, Linda Cristal, Henry Darrow, Gilbert Roland, Albert Paulsen, Val De Vargas, Malachi Throne, Myron Healey, Dehl Berti
Jaar:
1971
Alt. titels:
High Chaparral, The
Genres:
Western
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The High Chaparral (1971) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken