Frankrijk 1978. Mysterie van Jean Desvilles (Richard Fleury). Met o.a. Richard Lemieuvre (Richard Allan), Erika Cool, Guy Royer, Alain Raybaud (Alban Ceray) en Genevi[KA2]ere Hue (Samantha).

VPRO Cinema

Sombere en moeizame geschiedenis over een auto-ongeluk waarbij uiteindelijk twee doden vallen en een veelomvattend particulier onderzoek naar de gebeurtenissen teneinde de oorzaken aan het licht te brengen. Aangezien getracht is een misdaad-, griezel- en pornofilm in één te maken werd het juist een bijzonder lege productie van noch de ene noch de andere soort. De regie geeft blijk van enige technische vaardigheid maar als er verder niets mee gezegd wordt. Waarschijnlijk van oorsprong een Amerikaanse film die in het Frans is nagesynchroniseerd en waarin enkele scènes vervangen zijn door nieuwe die in Frankrijk werden opgenomen. Ook bekend als DERNIÈRES CONFESSIONS PRIVÉES.

credits

Regie:
Jean Desvilles (Richard Fleury)
Cast:
Richard Lemieuvre (Richard Allan), Erika Cool, Guy Royer, Alain Raybaud (Alban Ceray), Genevi[KA2]ere Hue (Samantha), Martine Semo (Barbara Moose)
Muziek:
Francis Personne
Jaar:
1978
Alt. titels:
Feu au sexe, Le, Dernières confessions privées
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Detective
Landen:
Frankrijk