Canada/​Frankrijk 1974. Erotiek van Claude Mulot. Met o.a. Jean Lefebvre, Nathalie Courval, Françoise Lemieux, Michel Galabru en Daniel Ceccaldi.

VPRO Cinema

Canandees echtpaar Martine (Lemieux) en Charles Lebrun (Lefebvre) krijgt Jo[KA3]elle (Cousineau), een Frans nichtje, te logeren. Het stel meent haar seksueel te moeten opvoeden gezien haar prille leeftijd, maar het wichtje weet alles al en kan oom en tante nog het nodige bijbrengen: het echtpaar wordt zelfs tot partnerruil met een agent van de zedenpolitie en zijn vrouw gebracht. Deze muffe sekskomedie krijgt door de situering in Montreal niets extra's en de regisseur citeert koket uit zijn eigen pornofilms die hij onder pseudoniem maakte. Bekwame komieken doen tegen beter weten in hun best, maar alleen Galabru is leuk als een gefrustreerde zedelijkheidsapostel Monsieur Lambris die prostituées als missiezusters naar Caracas laat vertrekken. Het scenario is van Michel Lebrun en regisseur Mulot. Het camerawerk is van Jacques Assuérus. Ook bekend als C'EST JEUNE ET ÇA SAIT TOUT en Y'A PAS MAL À SE FAIRE DU BIEN.

credits

Regie:
Claude Mulot
Cast:
Jean Lefebvre, Nathalie Courval, Françoise Lemieux, Michel Galabru, Daniel Ceccaldi, Marcella Saint-Amant, Christine Fabréga, Michel Audiard
Scenario:
Michel Lebrun
Camera:
Jacques Assuérus
Muziek:
Eddie Vartan
Jaar:
1974
Alt. titels:
Éducatrice, L', C'est jeune et ça sait tout !, Y'a pas de mal à se faire du bien
Genres:
Erotiek, Komedie
Trefwoorden:
Klucht, Seksfilm
Landen:
Canada, Frankrijk