Verenigde Staten 1988. Erotiek van Robert F. Pope. Met o.a. Robert Miles, Nathan Lanes, Stephanie Goldwin, Pam Powers en Connie Cunningham.

VPRO Cinema

Een variatie op het Faust-thema waarin een zonderling type zich een beetje met zwarte magie bezighoudt en bezoek krijgt van afgezanten van de duivel die zijn ziel willen kopen. Als zij niet geloofd worden, trakteren de satansknechten hem op erotische dromen over een naakte balletdanseres en een fotograaf van naaktfoto's met twee adembenemende modellen. Een werkje met de nodige spot, dat sfeervol en goed belicht is, voorzien van eersteklas opnamen van een bijna niet te stuiten opeenvolging van prachtige naaktmodellen. Al in 1988 op video uitgebracht als DARK DREAMS dat reeds in 1986 was vastgelegd. De verder niet bekende, maar zeer bekwame cameraman staat vermeld met het pseudoniem OsGood A Zebard. Ook bekend als DARK DREAMS.

credits

Regie:
Robert F. Pope
Cast:
Robert Miles, Nathan Lanes, Stephanie Goldwin, Pam Powers, Connie Cunningham, Christine Dupre, Carol M. Hunt, Ann Peters, Ashley St. John, W.S. Smith
Jaar:
1988
Alt. titels:
Dark Dreams
Genres:
Erotiek, Fantasy
Trefwoorden:
Fantasy, Soft-porno
Landen:
Verenigde Staten