Verenigde Staten 1972. Actiefilm van David Lowell Rich. Met o.a. Richard Basehart, Roy Scheider, Lesley Ann Warren, Werner Klemperer en Keenan Wynn.

VPRO Cinema

De ongeloofwaardige lotgevallen van soldaten van het Amerikaanse leger die, geholpen door een onbetrouwbare bareigenaar, in West-Duitsland op zoek gaan naar een fortuin dat gestolen werd tijdens WO II. Een thriller vol actie, maar met een onsamenhangend verhaal, waarin zo vaak van de hak op de tak gesprongen wordt, dat het onmogelijk te volgen is. Of het te wijten is aan het routineuze scenario van Eric Bercovici en Jerry Ludwig of aan het geklungel in de montagekamer zal altijd een mysterie blijven. Duidelijk is wel dat zelfs de meest ervaren acteurs in de cast geen raad wisten met hun rol. Deze pilot groeide later uit tot de korte tv-serie ASSIGNMENT VIENNA (Wenen als achtergrond bood duidelijk meer voordelen). In Europa uitgebracht in de bioscoop. Camerawerk van Mike Marszalek.

credits

Regie:
David Lowell Rich
Cast:
Richard Basehart, Roy Scheider, Lesley Ann Warren, Werner Klemperer, Keenan Wynn, Pernell Roberts, Robert Reed, Mike Kellin
Camera:
Mike Marszalek
Muziek:
George Romanis
Jaar:
1972
Alt. titels:
Tèdliches Gold
Genres:
Actiefilm, Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Assignment: Munich (1972) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken