Italië/​Frankrijk/​Frankrijk 1981. Erotiek van Anthony Pass. Met o.a. Vladimir Brajovic, Betty Roland, Françoise Blanchard, Piotr Stanislas en Antonio Passalia.

VPRO Cinema

Een jarenlange traditie laat Italiaanse filmers gebruik maken van voor dure produkties vervaardigde decors en kostuums om goedkope films een beter aanzien te geven en in te haken op het succesgenre. De film combineert twee roemruchte titels en gaat verder met seksuele uitspattingen en sadisme in het oude Rome. Recht-voor-zijn-raap aanpak is eerlijker dan quasi- culturele alibi`s en de film biedt enig voer voor psychologen door de overgave waarmee uiterlijk zeer weinig ogende dames en heren hun hebben en houden in het strijdperk werpen. (Alleen Stanislas houdt in diverse acties zijn eigenwaarde.) De regisseursnaam is de pseudoniem van acteur Passalia die van een reeks bijrollen bij Chabrol weinig heeft geleerd.

credits

Regie:
Anthony Pass
Cast:
Vladimir Brajovic, Betty Roland, Françoise Blanchard, Piotr Stanislas, Antonio Passalia, Dominique Irissou, Fanny Magier, Vincent Lo Monaco, Sylvie Douazanareneix, John Turner
Muziek:
Albert Minski
Jaar:
1981
Genres:
Erotiek, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Spektakel, Soft-porno
Landen:
Italië, Frankrijk, Frankrijk

waar te zien

on demand

op televisie