Verenigde Staten 1991. Thriller van Adam Simon. Met o.a. Lisa Pescia, Gregory Harrison, Morton Downey jr, Robin Riker en Clint Howard.

VPRO Cinema

Pescia, de heldin uit de originele BODY CHEMISTRY, heeft in deze sexy supense-film uit de Roger Corman-stal haar eigen talkshow op de radio. Als mooie psychologe praat zij met luisteraars over hun seksuele problemen. Maar het is vooral zij zelf die hulp nodig heeft met haar onverzadigbare behoefte aan gewelddadige seks waardoor zij zelfs al eens een man vermoordde. Harrison is een van haar luisteraars: ook hij is geobsedeerd door sadistische seks. Pescia vindt dat deze luisteraar het best persoonlijk moet geholpen worden maar dan blijkt dat haar huisbezoeken haar wel eens fataal kunnen worden. Downey Jr. in de subplot is een ex disc-jockey die Pescia chanteert met bewijsmateriaal over haar activiteiten in de eerste BODY CHEMISTRY-film. De bekende regisseur John Landis is te zien als een totaal incompetente psychiater. Dit grillige geval is een direct-to-homevideo film.

credits

Regie:
Adam Simon
Cast:
Lisa Pescia, Gregory Harrison, Morton Downey jr, Robin Riker, Clint Howard, John Landis, David Sinaiko, Monique Gabrielle, Maria Ford
Muziek:
Nigel Holton
Jaar:
1991
Alt. titels:
Voice of a Stranger, The
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten