Verenigde Staten 1992. Drama van Joyce Chopra. Met o.a. Veronica Hamel, Nancy McKeon, Michael Madsen, David Duchovny en Penny Fuller.

VPRO Cinema

De 38-jarige Hamel, vrouw van luchtmachtkapitein Madsen, wil haar huwelijk redden via een eerste baby. Dat lukt niet helemaal, want zij verliest het kindje na vier maanden. Ontredderd ontvoert zij het kind van alleenstaande, werkende moeder McKeon, die zojuist haar derde kind heeft gekregen. De FBI stelt een onderzoek in en beschuldigt McKeon van moord op haar eigen kind. Er volgt een lang gevecht voor McKeon om haar onschuld te bewijzen, wat alleen kan door haar baby terug te vinden. Het verhaal van Susan Rhinehart zit goed in elkaar, maar struikelt over bepaalde details. Zo gaat Madsen `s ochtends vrolijk fluitend werken, terwijl zijn vrouw enkele (!) maanden zwanger is en hij vindt het normaal dat vrouwlief 's avonds bevallen is van een baby die er helemaal niet meer uitziet als een pasgeborene.

credits

Regie:
Joyce Chopra
Cast:
Veronica Hamel, Nancy McKeon, Michael Madsen, David Duchovny, Penny Fuller, John Evans, Roger Bearde, Paul Joseph McKenna, Gretchen Grant
Productie:
Carol Dunn Trussell
Camera:
James Glennon
Muziek:
Paul Chiara, Paul Chihara
Montage:
Sidney Wolinsky
Jaar:
1992
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Baby Snatcher (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken