Verenigde Staten 1980. Actiefilm van Buddy Van Horn. Met o.a. Clint Eastwood, Sondra Locke, Geoffrey Lewis, William Smith en Harry Guardino.

VPRO Cinema

Vrachtwagenchauffeur en vechtersbaas Eastwood wil zijn leven beteren en meer aandacht besteden aan zijn vriendin Locke. Gangster/gokker Guardino heeft echter gehoord dat hij in de stad verblijft en wil een gevecht organiseren waarvan de inzet hoog is, tussen Eastwood en de beruchte Smith. Sequel van het evenmin geslaagde Every Which Way But Loose met Eastwood op een dieptepunt in zijn loopbaan. Het flauwe scenario is ditmaal van Stanford Sherman, die gelukkig veel ruimte laat aan de gekke toeren van Eastwoods onafscheidelijke vriend, de orang-oetan Clyde. Hierna werd Eastwood verstandig en ging op zoek naar betere scenario's. Fotografie van David Worth en een soundtrack die voornamelijk bestaat uit C&W-songs.

credits

Regie:
Buddy Van Horn
Cast:
Clint Eastwood, Sondra Locke, Geoffrey Lewis, William Smith, Harry Guardino, Ruth Gordon, Michael Cavanaugh, Barry Corbin, Roy Jenson, Bill McKinney, Willam O'Connell
Scenario:
Stanford Sherman, Jeremy Joe Kronsberg
Productie:
Fritz Manes
Camera:
David Worth
Muziek:
Snuff Garrett
Montage:
Ron Spang, Ferris Webster
Kijkwijzer:
E
Jaar:
1980
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm, Komedie
Trefwoorden:
Sequel
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Any Which Way You Can (1980) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken