Verenigde Staten 1990. Thriller van Larry Cohen. Met o.a. Eric Roberts, James Earl Jones, Megan Callagher, Richard Bright en Janine Turner.

VPRO Cinema

Striptekenaar Roberts ziet (geheel toevallig) op straat de vrouw van zijn dromen (Turner) en spreekt haar aan. Als ze hun weg vervolgen, valt ze flauw. Op het juiste moment komt er een ziekenwagen aan, die haar meeneemt naar een ziekenhuis. Als Roberts pati[KA3]ente Turner in het ziekenhuis gaat opzoeken, blijkt ze niet bekend te zijn en nergens in New York heeft men van haar gehoord. De politie is niet al te behulpzaam. Roberts gaat zelf voor detective spelen en ontdekt samen met journalist Buttons (goede rol) een (vergezocht) complot tegen diabetici. Deze obscure cliché-thriller beleefde zijn première direct op de videoband in plaats van in de zaal. Scenario van de regisseur. Camerawerk van Jacques Haitkin.

credits

Regie:
Larry Cohen
Cast:
Eric Roberts, James Earl Jones, Megan Callagher, Richard Bright, Janine Turner, Eric Braeden, Red Buttons, Nicholas Chinlund, Jill Gatsby, Jim Dixon
Scenario:
Larry Cohen
Camera:
Jacques Haitkin
Muziek:
Jay Chataway
Jaar:
1990
Alt. titels:
Ambulance, The
Genres:
Thriller, Horror
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Ambulance (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken