Frankrijk 1990. Horror van Yann Piquer, Jean-Marie Maddeddu, Anita Assal, Barthelemy Bompard en Alain Robak. Met o.a. Jean-Marie Maddeddu, Clementine Célarié, Bernadette Coqueret, Ged Marlon en Alain Aithnard.

VPRO Cinema

Een zevental middelmatige korte griezel- en fantasyfilms bijeen gebracht onder de noemer van de titel. De eerste film gaat over een op hol geslagen ondergrondse trein, de tweede over een plafond dat in een slaapkamer omlaag zakt, de derde over een wijnfles, die een mens aanvalt, de vierde over verouderde en versleten auto's die uit zichzelf naar een autokerkhof rijden zonder dat de bestuurder eruit kan, de vijfde T.V. BUSTER gaat over een aan de buis verslaafd stom echtpaar, dat door tv-beelden gepest wordt en het toestel laat excorcizeren, de zesde CORRIDOR over een huis waarin levensgevaarlijke vallen in zijn aangebracht, die een beproeving vormen voor de potentiële koper en de zevende PHYSICAL CULTURE gaat over een man die zijn hoofd letterlijk tot moes laat slaan om het in een galerie als abstracte kunst te kunnen laten tentoonstellen.

credits

Regie:
Yann Piquer, Jean-Marie Maddeddu, Anita Assal, Barthelemy Bompard, Alain Robak, Philippe Dorison, John Hudson
Cast:
Jean-Marie Maddeddu, Clementine Célarié, Bernadette Coqueret, Ged Marlon, Alain Aithnard, Jean-François Gallotte, Franck Baruk
Muziek:
Scoop!
Jaar:
1990
Alt. titels:
T.V. Buster, Corridor, Physical Culture
Genres:
Horror, Fantasy
Trefwoorden:
Fantasy
Landen:
Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen

Adrenaline (1990) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken