Verenigd Koninkrijk/​Verenigde Staten 2021. Actiefilm van Cary Joji Fukunaga. Met o.a. Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch en Ben Whishaw.

VPRO Cinema

Waardig afscheid van Bond-acteur Craig, die voor deze film nog had gezegd dat hij liever zijn polsen doorsneed dan nog één keer in de huid van geheimagent 007 te kruipen. No Time To Die zou dan toch echt de laatste keer moeten zijn voor de 53-jarige acteur, die in 2006 debuteerde als Bond in Casino Royale en de serie nieuw leven wist in te blazen. Bond was niet langer de feilloze vrouwenversierder die vijanden met een kwinkslag uitschakelde, maar een kwetsbare held, die zowaar verliefd kon worden. Zo ook in No Time To Die, waarin Bond (uiteraard) de wereld weer moet redden, maar vooral in het reine moet zien te komen met zijn geliefde Madeleine (Seydoux), die een groot geheim voor hem verzwegen heeft.

credits

Regie:
Cary Joji Fukunaga
Cast:
Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik
Scenario:
Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge
Productie:
Barbara Broccoli, Michael G. Wilson
Camera:
Linus Sandgren
Muziek:
Hans Zimmer
Montage:
Tom Cross, Elliot Graham
Kijkwijzer:
KIJD
Jaar:
2021
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

waar te zien

on demand

op televisie