VPRO Gids en corona

Ook voor de VPRO Gids heeft de verspreiding van het coronavirus mogelijk impact.

Productie en bezorging

Voor de productie en bezorging van de VPRO Gids zijn we afhankelijk van een aantal externe bedrijven. Die doen er gelukkig alles aan om de gids te blijven drukken en te bezorgen. Maar omdat we niet weten hoe de ontwikkelingen rond corona zullen gaan, houden we er rekening mee dat de productie en/of bezorging op zeker moment wel eens zou kunnen stokken.

VPROGids.nl

Dit is de online gids waar u als abonnee gratis toegang heeft tot de volledige inhoud die we normaal gesproken ook in de papieren gids publiceren. Hierover heeft u eind vorig jaar bericht van ons gekregen en een groot aantal lezers heeft sindsdien het gratis digitale abonnement geactiveerd.

U nog niet? U kunt dit alsnog heel eenvoudig doen met de activatiecode die u destijds heeft ontvangen. Voor de zekerheid sturen we u binnenkort een nieuwe mail over vprogids.nl met instructies over het activeren van uw gratis digitale abonnement.

Inhoud

De redactie werkt ondertussen bijna volledig thuis en doet haar uiterste best ook deze weken een mooie en interessante gids voor u te maken. De programmering van alle lineaire radio- en televisiezenders, nationaal en internationaal, is echter onderhevig aan tal van wijzigingen die we hoogstwaarschijnlijk niet allemaal tijdig doorkrijgen en kunnen verwerken.

Het kan dus voorkomen dat tijden en/of inhoud van programma’s niet goed in de kolommen van de gids staan. Hiervoor vragen we uw begrip. Voor het meest actuele overzicht van de programmering verwijzen we u graag naar vprogids.nl/epg. Dit overzicht is altijd voor iedereen gratis toegankelijk.