Door het coronavirus wordt de VPRO Gids mogelijk later bezorgd dan normaal.

Bezorging VPRO Gids

Normaliter komt de gids op dinsdag of woensdag bij u in de bus. Als gevolg van de maatregelen in verband met de Coronacrisis kan PostNL niet langer garanderen dat de gids tijdig bij u wordt bezorgd. We begrijpen dat dit heel vervelend is. PostNL doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u de gids in ieder geval voor de ‘startzaterdag’ in huis heeft. Wilt u met lezen niet wachten tot het weekend? De VPRO Gids is iedere week vanaf dinsdag al online te lezen.

VPROGids.nl

Met uw gratis digitale abonnement en uw VPRO-account hebt u op vprogids.nl toegang tot de volledige inhoud die we op papier publiceren. Op uw computer, tablet of mobiel leest u de VPRO Gids wanneer u wilt, ook als de papieren gids onverhoopt op zich laat wachten. Heeft u uw abonnement inmiddels geactiveerd? We hebben u hierover ook een e-mail gestuurd.

Inhoud

De redactie doet vanuit huis haar uiterste best ook deze weken een mooie en interessante gids voor u te maken. De programmering van alle lineaire radio- en televisiezenders, nationaal en internationaal, is echter onderhevig aan wijzigingen die we niet altijd tijdig ontvangen en kunnen verwerken.

Het kan dus voorkomen dat tijden en/of inhoud van programma’s niet goed in de kolommen van de gids staan. Hiervoor vragen we uw begrip. Voor het meest actuele overzicht van de programmering verwijzen we u graag naar vprogids.nl/epg. Dit overzicht is altijd voor iedereen gratis toegankelijk.