de VPRO Gids lezen op je smartphone of tablet?

De VPRO Gids-app maakt ‘t je makkelijker. Log in als gidsabonnee en je kunt mobiel lezen, artikelen bookmarken en eenvoudig terugvinden, het lettertype vergroten of verkleinen of je laten voorlezen (alleen bij Apple-versie). Lekker bij de hand.

app

Hoe werkt de app van de VPRO Gids?

Download de VPRO Gids-app in Apple Store of Google Play Store. Ben je nog geen gidsabonnee?* Dan kun je één nummer gratis lezen. Daarna heb je een geldig abonnement nodig. Hiermee log je voortaan in.

*Abonneren? Kies een abonnementsvorm (papier + digitaal of uitsluitend digitaal) en maak een VPRO-account aan. Vervolgens staat je niets meer in de weg bij het inloggen in de VPRO Gids-app.

Moet ik extra betalen voor de app?

Als gidsabonnee maak je gratis gebruik van de VPRO Gids-app. Wel heb je een VPRO-account nodig. Heb je die nog niet? Kijk dan even op vprogids.nl/digitaallezen of neem contact op met VPRO Publieksservice.

Wat kan ik met de app?

De VPRO Gids-app maakt het lezen op smartphone of tablet makkelijker. Je logt in als gidsabonnee. Behalve mobiel lezen kun je nummers downloaden, artikelen bookmarken en eenvoudig terugvinden, het lettertype vergroten of verkleinen of je laten voorlezen (alleen bij Apple-versie).

Is de app hetzelfde als de website?

Zowel in de VPRO Gids-app als op vprogids.nl kun je door verschillende gidsen bladeren en ze lezen. Op de website worden artikelen steeds vaker verrijkt met links, video's en extra afbeeldingen. Die mogelijkheid heb je niet binnen de app niet. Daar is het echter wel weer mogelijk om artikelen te bookmarken.

Wat kost een abonnement op VPRO Gids?

Jaarabonnement papier en digitale VPRO Gids 71 euro
Halfjaarabonnement papier en digitale VPRO Gids nu slechts 25 euro
(daarna 37 euro per halfjaar tot wederopzegging)
Proefabonnement papier en digitale VPRO Gids 10 weken voor 10 euro
(stopt automatisch)

Jaarabonnement digitale VPRO Gids 54 euro
Halfjaarabonnement digitale VPRO Gids nu slechts 17,50 euro
(daarna 27 euro per halfjaar tot wederopzegging)

Betaal je per acceptgiro? Dan geldt een toeslag van € 1,50 per acceptgiro.
Bij het afsluiten van je abonnement ontvang je een bevestigingsbrief met daarin de kosten van het abonnement (inclusief btw) en de looptijd.