Verveel je je rot? Of heb je juist last van keuzestress? Er is zoveel aanbod tegenwoordig dat je als onschuldige consument urenlang kan twijfelen over wat je moet kiezen—en voor je het weet is het bedtijd en heb je de hele avond alleen maar geaarzeld over wat je kon gaan doen.

Gelukkig is er VPRO Koos!


Koos is een app van de VPRO die jou elke dag tips voorschotelt: vijf zorgvuldig geselecteerde dingen om te kijken, lezen of luisteren. Dat kan echt van alles zijn: van spannende podcasts tot poëtische YouTube-filmpjes, en van diepgravende longreads tot hilarische Instagram-accounts.

Koos is gratis, maar er is ook een betaalde versie. Je krijgt dan Bonustips, je kunt tips opslaan om later te bekijken en je kunt terugzoeken in alle Koostips ooit. Bovendien steun je Koos, zodat Koos kan blijven bestaan.

VPRO Koos, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

 

 

• elke dag vijf gratis tips

Koos Kosteloos

Wil je elke dag vijf tips om te kijken, lezen of luisteren, en niets meer of minder? Dan kun je de VPRO Koos app gratis blijven gebruiken. Zo blijft Koos voor iedereen bereikbaar.
 

Kostelijke Koos

Voor deze nieuwe, uitgebreide Koos moet je een beetje betalen. Een abonnement kost 99 eurocent per maand. De eerste maand is gratis!

 

• Je krijgt Bonustips van de beroemde vrienden van Koos
• Je kunt tips opslaan om later te bekijken. Want soms ben je gewoon even druk druk druk druk druk
• Je kunt terugzoeken in alle Koostips ooit. En het is niet normaal hoeveel dat er zijn. Als in: duizenden

 

 

Download de VPRO Koos-app nu gratis: