Duik met de nieuwe app in het archief van VPRO Koos. En neem je bewaarde tips mee naar verschillende apparaten. Maar de basis blijft hetzelfde: vijf tips per dag die je direct kunt kijken, luisteren of lezen!

VPRO Koos gaat vernieuwen. Wees gerust: je krijgt nog steeds gratis vijf tips per dag die je direct kunt kijken, luisteren of lezen. Maar er komt ook een nieuwe, uitgebreide versie van Koos met extra functies, waar je een beetje voor moet betalen.

We hebben goed geluisterd naar wat jullie willen: de enthousiaste gebruikers van onze app. Jullie blijken heel tevreden met de inhoud van VPRO Koos! Die blijft dus zoals je gewend bent: elke dag vijf verrassende, boeiende tips om te kijken, lezen of luisteren. Maar wel in een nieuw jasje, én met drie nieuwe functies.

Wat is er nieuw?

• Een doorzoekbaar archief

• Terugbladeren naar eerdere dagen

• Klik op steekwoorden om gerelateerde tips te ontdekken

Gratis Koos

Wil je elke dag vijf tips om te kijken, luisteren of lezen en niets meer of minder? Dan kun je VPRO Koos gratis gebruiken: wel in een nieuw jasje, maar zonder de nieuwe functies. Zo blijft Koos voor iedereen bereikbaar.

Meer Koos

Voor deze nieuwe, uitgebreide Koos moet je wel betalen. Niet veel hoor: een abonnement is maar 0,99 euro per maand. En als trouwe gebruiker van VPRO Koos krijg je de eerste 3 maanden gratis! 

Hoe ziet dat er uit?

Bewaarde tips meenemen

Om ten volle te genieten van alles wat de nieuwe VPRO Koos te bieden heeft, neem je een Koos-abonnement. Groot voordeel: alle tips die je dan bewaart, kun je makkelijk meenemen als je je op een ander apparaat aanmeldt bij VPRO Koos. 

Klein nadeel: de tips die je in de huidige versie van VPRO Koos hebt opgeslagen kun je niet meenemen. Ja, dat is balen. En waarom dan wel niet? Nou, het was technisch nogal een uitdaging om voor elkaar te krijgen en dat is niet gelukt. Wij zijn ook maar mensen.

Koos-archief

Het is trouwens leuk en aardig dat het archief van VPRO Koos nu doorzoekbaar is, maar dan willen we wel dat dit er netjes uitziet. Daarvoor nemen we elke tip stuk voor stuk onder handen. En dat kost even tijd. Dus al jouw lievelingstips zitten misschien nog niet meteen in de nieuwe app. Heb geduld, de Koosredactie werkt eraan!

Zo gaan je lievelingstips niet verloren

En we laten je niet in de steek: lees onze handige handleiding met 5 tips om je in de huidige app bewaarde tips in VPRO Koos op een andere manier alsnog handig op te slaan, zodat je ze niet kwijtraakt.

Liefs,  Koos