Na vijf jaar gaat VPRO Koos wat kosten. Niet veel, voor slechts een euro per maand beschik je over de nieuwe features en extra’s, over een archief van een paar duizend tips én bouw je mee aan de toekomst van Koos.

Vijf jaar geleden presenteerde de VPRO Gids de app VPRO Koos, die je iedere dag voorziet van vijf tips die je meteen kunt lezen, luisteren of kijken. Niet meer dan vijf tips want er is al zoveel, dus liever minder dan meer en liever goed dan veel.

Vijf jaar Koos, dat zijn bijna tienduizend tips. Die tips waren allemaal gratis, omdat we wilden zien of ons idee van een paar tips per dag aan zou slaan, of Koos misschien zelfs een dagelijkse vriend en toeverlaat zou kunnen worden. Dat lijkt inderdaad zo te zijn, maar het werk voor Koos was al die jaren natuurlijk niet gratis. Hoe graag we Koos ook cadeau zouden willen blijven doen, dat doet geen recht aan de kosten voor ontwikkeling en redactie.

Niet veel: voor een euro per maand beschik je over de nieuwe features en extra’s en help je ons Koos even goed, leuk, verrassend en betrouwbaar te houden. En je kunt ook nog steeds kiezen voor de gratis versie van VPRO Koos, zonder de extra functies – even goeie vrienden.


Liefs,
VPRO Koos