Na vijf jaar gratis VPRO Koos is er nu een betaalde versie. Voor slechts 99 cent per maand beschik je over nieuwe features en extra’s, over een archief van een paar duizend tips én bouw je mee aan de toekomst van Koos.

Vijf jaar geleden presenteerde de VPRO Gids de app VPRO Koos, die je elke dag vijf tips voorschotelt: tips die je meteen kunt gaan lezen, luisteren of kijken. En niet meer dan vijf, want er is al zoveel keuze. Koos vindt namelijk: liever goede tips dan veel tips.

Vijf jaar Koos, vijf jaar het internet afstruinen, dat heeft geresulteerd in een archief van bijna tienduizend tips. Die tips waren allemaal gratis. Maar het werk dat in Koos zit, dat kost natuurlijk niet niks. En hoe graag we Koos ook cadeau zouden willen blijven doen, er zijn toch echt de kosten voor ontwikkeling en redactie die we onder ogen moeten komen.

Maar veel kost de betaalde versie van Koos niet. Voor 99 cent per maand kun je al gebruik maken van de nieuwe features en extra’s, beschik je over een archief van een paar duizend tips én bouw je mee aan de toekomst van Koos.

En hoewel we het heel erg zouden waarderen als je ons helpt om Koos even goed, leuk, verrassend en betrouwbaar te houden, kun je ook nog steeds kiezen voor de gratis versie van VPRO Koos. Zonder de extra functies, maar wel nog gewoon met de vijf dagelijkse tips – even goeie vrienden.

Liefs,
VPRO Koos