Paolo Gozlino is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Rapporto Fuller base Stoccolma

1987 | Thriller

Italië/Frankrijk 1987. Thriller van Terence Hathaway. Met o.a. Ken Clark, Beba Loncar, Lincoln Tate, Paolo Gozlino en Serge Marquand.

Een spionage-vehikel dat een volledig platgereden pad berijdt: een Russische balletdanseres loopt in Stockholm over naar het Westen; de CIA en de KGB raken hierover met elkaar in gevecht en een verliefde racewagen-coureur raakt ongewild beklemd tussen de strijdende partijen. Wie gelooft er in 1987 nog aan dit thema, nadat Gorbachev de perestroika allang al had ingezet?

La Trasgressione

1987 | Thriller

Italië 1987. Thriller van Fabrizio Rampelli. Met o.a. Pierfrancesco Campanella, Milly D'Abbraccio, Claudia Cavalcanti, Rosanna Banfi en Giorgio Ardisson.

Een student komt in contact met een mooie, rijke, verwende en psychologisch complexe jongedame. Ze ontwikkelen een merkwaardige verhouding, gebaseerd op een zekere medeplichtigheid en een wanhopig verlangen naar intimiteit. Hun verwrongen karakters vinden in geweld de oplossing voor hun strijd met de decadente samenleving. Na een lange reeks moorden begint het tweetal alsnog te twijfelen. Zwakke acteerprestaties en een gebrekkig script. Ook bekend als THE TRANSGRESSION.

Amanti miei

1979 | Erotiek

Italië 1979. Erotiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Cindy Leadbetter, Vassili Karis, Anna Maria Clementi, Carlo DeMejo en Paolo Gozlino.

Routine softporno met Leadbetter als een brave huisvrouw die echter, nadat ze ontdekt dat haar man haar bedriegt, met zowat de hele buurt het bed induikt. Te verwaarlozen.

Testa t'ammazzo, croce...sei morte...mi chiamano Alleluja

1971 | Western

Italië 1971. Western van Giuliano Carmineo. Met o.a. George Hilton, Charles Southwood, Agata Flori, Roberto Camardiel en Paolo Gozlino.

Keizer Maximilian van Mexico wil wapens kopen en die betalen met diamanten die dan gelijk het land uitgesmokkeld kunnen worden. Hilton wil graag in bezit komen van de edelstenen, en de wapenhandelaar betaalt met valse diamanten. Tito Carpi schreef deze onzin. Er wordt veel geschoten, en ook andere gebruikelijke rauwheden zijn te zien.

I Senza Dio

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Roberto B. Montero. Met o.a. Antonio Sabàto, Chris Avram, Erika Blanc en Paolo Gozlino.

De revolverheld El Santo (Sabàto) is op het spoor van een goudschat. Deze zeer tamme western mist de broodnodige actie en humor. Gozlino staat op de credits als Paul Stevens. Ook bekend als THUNDER OVER EL PASO.

El Cristo del océano

1971 | Drama

Spanje/Italië 1971. Drama van Ramón Fernández. Met o.a. Nino del Arco, Pilar Velázquez, Paolo Gozlino en Leonard Mann.

Een weeskind komt op het strand een Christus zonder kruis tegen. Een vrome smartlap, naar een verhaal van Anatole France.

L'interrogatorio

1970 | Drama, Misdaad

Italië 1970. Drama van Vittorio De Sisti. Met o.a. Benjamin Lev, Paolo Gozlino, Brigitte Skay, Rino Bolognesi en Teodoro Corrà.

Een misdaaddrama met een regie die faalt in een poging tot suspense-opbouw van een 'whodunit'-mysterie. Een jongeman raakt bij een moord betrokken. Hij is niet de dader maar krijgt wel de schuld. Hij ondergaat een keihard kruisverhoor en een hondse behandeling van de politie. Zijn ontsnapping zal leiden tot de ontmaskering van de moordenaar.

Django il bastardo

1969 | Western

Spanje/Italië 1969. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Antonio De Teffé, Lu Kamante, Teodoro Corrà, Paolo Gozlino en Rada Rassimov.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog plegen drie zuidelijke officieren verraad waardoor een regiment in de val loopt en wordt afgeslacht. De enige overlevende begint jaren later onder pseudoniem Django jacht te maken op de verraders. Deze keiharde, bloederige spaghetti-western is er een uit een hele reeks van vrijwel identieke 'Django'-avonturen. De Teffé speelt als Anthony Steffen.

Troppo per vivere... poco per morire

1967 | Misdaad

Italië/Frankrijk 1967. Misdaad van Michele Lupo. Met o.a. Claudio Brook, Daniela Bianchi, Sydney Chaplin, Tina Aumont en Raymond Bussières.

Een juwelendief wordt door handlangers neergeschoten en overhandigt stervende een sleutel aan een toevallig aanwezige journalist, die vervolgens benaderd of belaagd wordt door een reeks mysterieuze onbekenden. Hij probeert zelf de moord op te lossen. De in Londen gesitueerde misdaadfilm stapelt complicaties op elkaar zonder dat de regie daar lijn of helderheid in weet te brengen. Ook de tamelijk prominente reeks acteurs moddert in het ongewisse. USA/GB-titel: YOUR TURN TO DIE.

Svetlana ucciderà il 28 settembre

1967 | Actiefilm

Italië/Frankrijk 1967. Actiefilm van Sergio Grieco. Met o.a. Ken Clark, Beba Loncar, Lincoln Tate, Jess Hahn en Paolo Gozlino.

Een spionageverhaal met als hoofdpersoon een niets-vermoedende autocoureur. Een ingewikkeld plot, waar soms geen touw aan vast te knopen is. En wat kúnnen sommige mensen toch een hoop slaag verdragen zonder ernstig letsel op te lopen! Grieco regisseerde onder de naam Terence Hathaway.

Clint, il soletario

1967 | Western

Duitsland/Italië/Spanje 1967. Western van Alfonso Balcázar. Met o.a. Jorge Martin, Marianne Koch, Paolo Gozlino, Gerhard Riedmann en Fernando Sancho.

Door zijn beroep vervreemdt een revolverschutter van zijn gezin en hij besluit de wapens af te leggen. De terreurdaden van een bende dwingen hem echter op zijn besluit terug te komen. Deze film bewijst dat een overwegend Spaanse western een regelrecht onding is: iedere vorm van authenticiteit is volledig zoek. Alleen voor kijkers die hun western-collectie met een curiosum willen aanvullen. Martin op titelrol als George Martin.

Il Ponte dei sospiri

1964 | Drama, Historische film, Romantiek

Italië/Spanje 1964. Drama van Carlo Campogalliani. Met o.a. Brett Halsey, Gianna Maria Canale, Vira Silenti, Conrado San Martin en Burt Nelson.

Zoon van de doge van Venetië wordt door een corrupte grootinquisiteur beschuldigd van moord en landverraad en ter dood veroordeeld. Zijn vader worden de ogen uitgebrand en zijn verloofde stemt toe in een huwelijk met de handlanger van de grootinquisiteur om zijn leven te redden. Samen met een rover slaagt hij erin uit de kerker te ontsnappen en het recht te laten zegevieren. Venetië is een imponerender achtergrond dan de nagebouwde decors voor deze romantische actiefilm die met het vereiste pathos wordt geacteerd, maar in de regie weinig verve heeft.