Bárbara Rey is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Unos Granujas decentes

1979 | Komedie

Mexico/Spanje 1979. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. María Victoria, Antonio Ferrandis, Bárbara Rey en Manolo Zarzo.

Een groep nonnen moet zijn grond verdedigen tegen een uitbuiter. Een film die zich onderscheidt van de overige produkten van Mariano Ozores, maar even slecht is.

El Periscopio

1978 | Erotiek, Komedie

Italië/Spanje 1978. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Laura Gemser, Bárbara Rey, Angel Herraiz en José Sazatornil.

Twee lesbische verpleegsters beramen een complot om de bontjas van hun buurvrouw te bemachtigen. Een logge erotische komedie, die slechts opmerkelijk is vanwege de zeer sexy lesbische ontmoetingen tussen Laura Gemser, de 'zwarte' Emanuelle', en Bárbara Rey.

Rostros

1977 | Horror

Spanje 1977. Horror van Juan Ignacio Galván. Met o.a. Carmen Sevilla, Juan Pardo, Bárbara Rey en Julián Ugarte.

Een beeldhouwer in crisis ontmoet een raadselachtige vrouw. De eerste speelfilm van de regisseur, en in alle opzichten een absolute mislukking.

Me siento extraña

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Enrique Martí Maqueda. Met o.a. Rocío Dúrcal, Bárbara Rey, Francisco Algora en Laly Soldevila.

Een jong meisje met privé-problemen begint een lesbische relatie met een vriendin. Een slechte film, die in Spanje echter een groot kassucces is geweest.

Cuentos de las sábanas blancas

1977 | Komedie, Erotiek

Spanje 1977. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Manolo Otero, Bárbara Rey, Pedro Osinaga, Africa Pratt en Helga Liné.

In een middeleeuws dorp vinden allerlei erotische avonturen plaats. Een plat en smakeloos blijspel.

Carne apaleada

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van Javier Aguirre. Met o.a. Esperanza Roy, Bárbara Rey, Elisa Montés, Julieta Serrano en Terele Pávez.

In een vrouwengevangenis raken twee gevangenen nauw met elkaar bevriend. Een enigszins ruw gevangenisdrama met een lauwe cinematografische levendigheid.

Las Delicias de los verdes años

1976 | Komedie, Erotiek

Spanje 1976. Komedie van Antonio Mercero. Met o.a. Francisco Algora, María José Cantudo, Bárbara Rey en Pepe Calvo.

De liefdesavonturen van een groffe boer in de middeleeuwen. Een platvoerse schelmenkomedie die zich vaag op Pasolini inspireert.

La viuda andaluza

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Francisco Betriu. Met o.a. Francisco Algora, Bárbara Rey, Antoñita Colomé, Luis Eduardo Aute en Antoñita Colome.

Een primitieve plattelander doet mee aan een zoektocht naar goudaders in een rivier. De derde lange speelfilm van zijn maker: hij toont zijn zwak voor het groteske en het ellendige, altijd gecombineerd met een zekere dosis humor en ook een beetje tederheid.

La Muerte ronda a Mónica

1976 | Mysterie

Spanje 1976. Mysterie van Ramón Fernández. Met o.a. Nadiuska, Arturo Fernández, Karin Schubert, Jean Sorel en Bárbara Rey.

Een vrouw denkt dat ze wordt achtervolgd. Een moeizame intrigefilm, waarin zelfs de bekoorlijkheid van Karin Schubert geen verandering kan brengen.

Deseo

1976 | Erotiek

Spanje 1976. Erotiek van Alfonso Balcázar. Met o.a. Emma Cohen, Jaime Gamboa, Angel Aranda en Bárbara Rey.

Het seksueel ontwaken van een adolescente. Pseudo-erotische troep, gemaakt toen dit genre in de Spaanse cinema zeer in de belangstelling stond.

Call girl

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Eugenio Martín. Met o.a. Teresa Rabal, Anthony Andrews, Sandra Mozarowski en Bárbara Rey.

Een jonge vrouw besluit rijk te worden door meisjes te verschaffen, die behept zijn met allerlei ondeugden. Een irritante, pseudo-erotische, zeer slechte film.

Mi adúltero esposo

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Joaquín Coll Espona. Met o.a. Cassen, Esperanza Roy, Bárbara Rey en Jesús Puente.

Een goedgelovige detective krijgt van een getrouwde vrouw de opdracht om haar man met zijn minnares te fotograferen. Een zeer slechte film, die een geruchtmakend commercieel fiasco is geworden.

Onofre

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Fernando Esteso, Agata Lys, Bárbara Rey en Víctor Valverde.

We zien de mislukte erotische zwerftochten van de ongelukkige Onofre. De formule van de vorige komedies van Alfredo Landa werd nieuw leven ingeblazen door Fernando Esteso; voor het overige is het precies eender.

La Llamaban la madrina

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Lina Morgan, José Sazatornil, Antonio Ozores, Alfredo Mayo en Bárbara Rey.

Een ongelukkige vrouw wil de baas van de Madrileense onderwereld worden. Een bijzonder stompzinnige parodie op THE GODFATHER.