Francy Fair is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald

1970 | Erotiek

Duitsland 1970. Erotiek van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Barbara Klingered, Francy Fair, Dagobert Walter, Herbert Fux en Karl Dall.

Hans en Grietje verdwalen in een groot bos, maar krijgen onderdak aangeboden in een landhuis waar de gastvrouw zich meermalen aan Hans vergrijpt, want zij lust er wel pap van en Hans niet minder. Grietje wint tenslotte haar Hans terug door dezelfde technieken toe te passen. Is u daar nog?

Laß uns knuspern, Mäuschen

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Barbera Klingered, Francy Fair, Dagobert Walter, Karl Dall en Hubert Fux.

Een voorspelbaar lichtvoetig sekswerkje van pulpregisseur Gottlieb verpakt als het sprookje van Hans en Grietje. De heks is lieftallig, Hans hoeft niet in de pot, maar moet met haar naar bed. Hoewel Grietje aanvankelijk in een hoekje moet zitten, weet zij van aanpakken, resp. uitpakken.

Die tolldreisten Geschichten - nach Honoré de Balzac

1968 | Erotiek

Duitsland 1968. Erotiek van Joseph Zachar. Met o.a. Joachim Hansen, Francy Fair, Sissy Löwinger, Ralf Wolter en Sieghart Rupp.

In een kasteel gaat iedereen met iedereen naar bed. De inspiratie van scenarist Kurt Nachmann die zich baseerde op de Contes Drôlatiques van Honoré de Balzac is subliem in vergelijking met deze van de regisseur. Veel bloot en de vertelkunst van Balzac wordt waarachtig gereduceerd tot een partijtje naakt zonnebaden. Bed in, bed uit. Het camerawerk is van Kurt Junek. Ook bekend als KOMM LIEBE MAID UND MACHE..., THE BRAZEN WOMEN OF BALZAC en SEX IS A PLEASURE.