Consuelo Moreno is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Eterna mártir

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Juan Orol. Met o.a. Consuelo Moreno, Juan José Martínez Casado, Mary Carrillo en Antonio Liceaga.

Omdat zij de huur niet kan betalen komt een jonge moeder in de gevangenis terecht en moet ze haar man en zoon alleen achterlaten. Juan Orol wentelt zich verlekkerd, voor de zoveelste keer, in het thema van de ongelukkige vrouw die een eindeloos aantal moeilijkheden moet doormaken. Absoluut onuitstaanbaar.

El Derecho y el deber

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Juan Orol. Met o.a. Consuelo Moreno, Juan José Martínez Casado, Juan Orol en Leopoldo Ortín.

Na de Revolutie keert een kolonel terug naar zijn ranch om zich te voegen bij zijn vrouw en zoon. Een vriend vertelt hem dat zijn vrouw in de veronderstelling leeft dat hij dood is en met een andere man is getrouwd. Zoals gebruikelijk bij deze regisseur wordt het plot herhaaldelijk onderbroken (genoemd plot laat overigens nogal wat te wensen over) om plaats te maken voor een eindeloos aantal liedjes die niets met de film te maken hebben. Onuitstaanbaar.

El Calvario de una esposa

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Juan Orol. Met o.a. Consuelo Frank, Consuelo Moreno, Juan Orol en René Cardona.

Een stierenvechter leidt, aangespoord door een slechte vriend, een onverantwoordelijk leven en schaadt hiermee het leven van zijn vrouw en kind. Smakeloos melodrama, opgeluisterd door een eindeloos aantal musicalnummers met als enig doel er een kassucces van te maken; daar is men overigens niet in geslaagd.

Mujeres sin alma

1934 | Drama, Misdaad

Mexico 1934. Drama van Ramón Peón. Met o.a. Consuelo Moreno, Alberto Martí, Juan Orol en Adela Sequeyro.

Door een list die is beraamd door zijn vrouw en zijn baas, wordt een chauffeur op beschuldiging van diefstal gearresteerd. Het enige dat de moeite van het bekijken waard is, is de zondige tangodans van de hoofdrolspeelster. Verder niets bijzonders.