Francecs Bellmunt is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Ratita, ratita

1989 | Komedie

Spanje 1989. Komedie van Francecs Bellmunt en Francesc Bellmunt. Met o.a. Guillermo Montesinos, Juan Echanove, Pere Ponce, Rosa Maria Sardà en Mercé Pons.

Een meisje uit de provincie blijkt plotseling de gelukkige bezitster te zijn van een lotnummer waaraan een prijs van 500 miljoen pesetas verbonden is. Hierdoor verandert haar leven volkomen. Deze zogenaamd actievolle en bijtende komedie slaagt er slechts in om te vervelen en in het belachelijke te vervallen.

Radio Speed

1986 | Komedie

Spanje 1986. Komedie van Francecs Bellmunt. Met o.a. Sergi Mateu, Pep Munné, Silvia Sabaté en Carmen Conesa.

Als gevolg van een nogal onorthodoxe transfusie, ondergaat een verlegen omroeper een radicale persoonlijke verandering. Oppervlakkige en in het geheel geen leuke film. Aan het scenario werkten Santiago Lapeira en Carlos Benpar, die ook regisseurs zijn, samen met Bellmunt zelf. Ook bekend onder de naam LA RADIO FOLLA.

Salut y forca al canut

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Francecs Bellmunt. Met o.a. Juanjo Puigcorde, Alicia Orozco, Isabel Mestres en Pep Corominas.

Een verloofd stel kan maar niet besluiten wanneer ze gaan trouwen. Een theoretisch doorwrochte zedenschets - maar als film toch mislukt.

La Orgía

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Francecs Bellmunt. Met o.a. Juanjo Puigcorbé, Alicia Orozco en Mercedes Colina.

Een groep jongeren van beiderlei kunne besluit een orgie te organiseren. Een erotisch-satirische film, waarin een zeker observatievermogen en een te waarderen sociologische helderheid valt te bespeuren. Een groot succes in het Spanje tijdens de overgangsperiode.

Pastel de sangre

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van José María Vallés, Emilio Martínez Lázaro, Francecs Bellmunt en Jaime Chávarri. Met o.a. Julián Ugarte, Eusebio Poncela, Carlos Otero, Luis Ciges en Charo López.

Vier verschillende sketches, over middeleeuwse hekserij, de mythe van Frankenstein, Keltische vampierverhalen en psychologische bezetenheid. Een irritante en mislukte film, die een alternatief 'van niveau' wilde bieden voor de vele horrorfilms die toen in Spanje gemaakt werden.