Enrique Carreras is regisseur.
Er zijn 11 films gevonden.

Somos novios

1969 | Romantiek, Musical

Mexico/Argentinië 1969. Romantiek van Enrique Carreras. Met o.a. Palito Ortega, Armando Manzanero en Olga Zubarry.

Verhalen over verschillende romances. Een romantische film rond enkele Zuid-Amerikaanse zangers. Zonder enig belang.

Un Muchacho como yo

1968 | Komedie, Musical

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Palito Ortega, Norberto Suarez, Emilio Arino, Javier Portales en Maria Estela Closas.

Een harde werker en zijn vrouw dromen ervan om een eigen huis te hebben dat van alle moderne gemakken voorzien is. Hun droom wordt werkelijkheid, maar hun dochter trouwt met een straatarme man die de hele dag loopt te zingen, en komt bij haar ouders inwonen. De film bevat tien liedjes die er een waardeloze muzikale komedie van maken.

Operacion San Antonio

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Evangelina Salazar, Norberto Suarez, Antonio Garisa, Teresa Blasco en Alfredo Mayo.

Het verhaal speelt zich af in een klein plaatsje dat doortrokken is van oude tradities. Iedere verandering in de richting van de moderne levenswijze roept gewelddadige reacties op.

Matrimonio a la Argentina

1968 | Komedie, Musical

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Rodolfo Beban, Mercedes Carreras, Jorge Barreiro, Norberto Suarez en Teresa Blasco.

In deze muzikale komedie komen de hoofdpersonen gedrieën tegenover verschillende lachwekkende problemen te staan, die alleen in dit soort films voorkomen. Ieder voor zich is bezig zijn problemen op te lossen.

Quiere casarse conmigo?

1967 | Komedie

Argentinië/Spanje 1967. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Palito Ortega, Sonia Bruno en Eddie Pequenino.

Een koorzangeres stelt de direkteur van het gezelschap voor een maand lang te doen alsof ze getrouwd zijn. Inferieure film, amateuristisch gefilmd.

Este cura

1967 | Komedie

Argentinië/Spanje 1967. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Antonio Garisa, Evangelina Salazar, Alfredo Mayo en Javier Portales.

Een priester wil dat een ongetrouwde moeder trouwt met de vader van haar baby...Een onuitstaanbaar voorbeeld van kinderachtigheid en paternalisme.

De profesión sospechosos

1966 | Komedie

Spanje/Argentinië 1966. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. José Marrone, Antonio Prieto, Graciela Borges en Teresa Salvador.

Een groep vrienden schrijft een brief aan de tweede vrouw van een beroemde zanger, om haar mede te delen dat haar man zijn eerste vrouw heeft vermoord ... Een zeer behoorlijke komedie - veel meer op zijn Argentijns dan Spaans.

3 alcobas

1964 | Komedie

Spanje/Argentinië 1964. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Manuel Sabatini, Julia Arroyo en Pepita Martín Salvador.

De intriges waarin de ongelukkige hoofdpersoon onafgebroken verwikkeld raakt. Vaudeville zonder enig talent.

La Mujer de tu prójimo

1963 | Komedie

Argentinië/Spanje 1963. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Susana Canales, Mercedes Carreras en Julio Peña.

Twee getrouwde mannen maken zonder het te weten elkaars vrouwen het hof. Een gekunstelde vaudeville zonder inspiratie.

La Cumparsita

1961 | Musical, Komedie

Argentinië/Spanje 1961. Musical van Enrique Carreras. Met o.a. Maruja Díaz, Carlos Estrada, Espartaco Santoni en Félix Fernández.

Een jonge Argentijnse gaat naar Madrid om als tangozangeres triomfen te behalen. Een van de films met het toenmalige echtpaar Maruja Dïaz en Espartaco Santoni in de hoofdrollen. De film is net zo slecht als alle overige produkties waaraan zij hun medewerking hebben verleend.

Héroes de blanco

1961 |

Spanje/Argentinië 1961. Enrique Carreras. Met o.a. Mercedes Carreras, Hurd Hatfield, Carlos Estrada en Germán Cobos.

Een jonge, knappe vrouwelijke arts komt in een ziekenhuis waar zij deel zal gaan uitmaken van een team dat uitsluitend uit mannen bestaat. Een zeer slechte film.