Beata Lehmann is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Das Millionen Rennen

2012 | Komedie

Duitsland 2012. Komedie van Christoph Schnee. Met o.a. Axel Prahl, Beata Lehmann en Peter Lohmeyer.

Mathias Wengelers grootste liefde zijn zijn duiven. Zijn vrouw wil van hem scheiden, als hij niet met zijn hobby stopt. Hij bedenkt vervolgens een list om zijn echtgenote om de tuin te leiden en vertrekt kort daarna naar Zuid-Afrika voor een grote wedstrijd met zijn duiven.

Schattenkinder

2007 | Drama

Duitsland 2007. Drama van Claudia Prietzel. Met o.a. Karoline Eichhorn, Beata Lehmann en Amber Bongard.

Christiane bezoekt haar zuster Sandra en haar dochtertjes Agnes en Therese. Als Agnes ziek wordt en overlijdt in het ziekenhuis begint de grote schuldvraag. Agnes zou buiten het ziekenhuis verkeerde medicijnen hebben gekregen. Christiane gaat op onderzoek uit.

Früher oder später

2007 | Drama

Duitsland 2007. Drama van Ulrike von Ribbeck. Met o.a. Lola Klamroth, Harald Schrott, Peter Lohmeyer en Beata Lehmann.

Een 14-jarig meisje wordt stapelverliefd op de nieuwe buurman, die eerder een verhouding met haar moeder had. Dat zorgt uiteraard voor de nodige problemen.

Tatort - Scheherazade

2005 | Mysterie

Duitsland 2005. Mysterie van Peter Henning en Claudia Prietzel. Met o.a. Sabine Postel, Oliver Mommsen, Camilla Renschke, Winfried Hammelmann en Esther Zimmering.

Manu (Zimmering) geniet de reputatie bij de politie in Bremen van mythomane. Daarom wil Inga L[KA3]ursen (Postel) haar niet geloven als ze vertelt dat haar vriend vermoord is. Stedefreund (Mommsen) haalt zijn cheffin toch over eens een kijkje te gaan nemen in Manu's woning. Ze vinden niets en voor Kommissarin Lürsen is de zaak 'Manu' afgedaan, hoewel Manu door onbekenden wordt lastig gevallen. Stedefreund wil niet opgeven. Hij is onder de indruk van Manu en is gefascineerd door het verhaal, dat Manu's vriend betrokken geweest zou zijn bij de Hamburgse cel van Al Qaïda. Lürsen komt pas in beweging als ze geconfronteerd wordt met haar radicale verleden. Jammer dat het scenario van Christian Jeltsch voor de zeshonderdste aflevering niet sterk en zelfs wat verwarrend is, want het bevat boeiende stof. Postel en Mommsen zijn als vanouds. Het camerawerk is van Ngo the Chau. Werktitel: VERSCHWÖRUNG.

Auf Angriff

2002 |

Duitsland 2002. Michael Geier. Met o.a. Beata Lehmann, Toni Snetberger en Désiree Philipp.

Bodie en haar grootste concurrent Alex strijden allebei met hart en ziel om een beurs voor een gerenommeerde sportacademie. Wanneer hij haar tijdens een feestje per ongeluk kust, is ze helemaal van de kaart. Uit alle macht probeert ze haar gevoelens te verbergen, maar ze kan niet verhinderen dat ze zichzelf tenslotte toch verraadt...

Nur das Blaue vom Himmel

2001 | Drama

Duitsland 2001. Drama van Claudia Prietzel. Met o.a. Sven Walser, Beata Lehmann, Christian Blümel, Maximilian Köster en Axel Stöcker.

De veertien-jarige Lisa (Schramm) heeft moeilijkheden op school en problemen met het volwassen worden. Haar vader Hanno (Walser) denkt dat het te maken heeft met de scheiding. Hij stelt daarom aan Lisa`s moeder Ulli (Lehmann) voor, om de vakantie aan de Rivi[KA2]era met zijn drietjes door te brengen, in de hoop het in scherven gevallen geluk weer te lijmen. Ulli stemt toe, maar Lisa is sceptisch en heeft andere plannen - zij wil haar eerste vriendje. Terwijl haar ouders zich belachelijk maken door hun gekibbel, ziet Lisa de zestien-jarige Leo (Bl[KA3]umel). Ze besluit dat hij het moet zijn. Haar verovering gaat niet van een leien dakje en Leo`s jongere broertje Junior (Köster) begint aan Ulli te klitten. Hanno kan alleen maar concluderen dat er aardig wat strepen door zijn rekening zijn gehaald. Uiteraard laat het scenario van regisseuse Prietzel en Peter Henning alles op zijn pootjes terecht komen. Het camerawerk voor deze onopwindende familiefilm is van Patrick Lindenmaier en het is niet slecht. De rollen hebben aardig hun best gedaan.