Ricardo Núñez is regisseur en acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Detective con faldas

1961 | Komedie, Misdaad

Spanje 1961. Komedie van Ricardo Núñez. Met o.a. Mary Santpere, Liliane Brousse, Ángel del Pozo en Carlos Casaravilla.

Een vrouwelijke detective raakt betrokken bij een moordzaak.Een lompe komedie, gemaakt ter meerdere eer en glorie van de grove humor van Mary Santpere.

La Chica del barrio

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Ricardo Núñez. Met o.a. Pepe Blanco, Lolita Sevilla, Pepe Isbert en José Luis Ozores.

De liefdesavonturen van drie knappe jonge vrouwen uit Madrid vormen een leuke maar inhoudsloze komedie.

En busca de una canción

1937 | Romantiek

Spanje 1937. Romantiek van Eusebio Fernández Ardavín. Met o.a. Ricardo Núñez, Luchy Soto, Polita Bedróas en Enrique Aguilera.

Een componist zonder inspiratie kan pas weer muziek schrijven nadat hij verliefd is geraakt. Een zeer middelmatige film.

Se ha fugado un preso

1932 | Avonturenfilm

Spanje 1932. Avonturenfilm van Benito Perojo. Met o.a. Rosita Díaz Gimeno, Juan de Landa, Ricardo Núñez en Carmen Delgado.

Na zijn vlucht wordt een gevangene een belangrijk man nadat hij een opstand onderdrukt op het schip waarmee hij voor de politie gevlucht is. Een degelijke en belangrijke film, met een voor de hand liggend subversief karakter. Laten we niet vergeten dat dit een film uit het republikeinse Spanje is.

Fútbol, amor y toros

1929 | Komedie

Spanje 1929. Komedie van Florián Rey. Met o.a. Ricardo Núñez, Blanquita Suárez en Modesto Ribas.

Twee jonge mensen worden door hun ouders gedwarsboomd in hun liefde voor elkaar; de ene vader is voetballer, de andere stierenvechter.

La Hermana San Sulpicio

1927 | Komedie

Spanje 1927. Komedie van Florián Rey. Met o.a. Imperio Argentina, Ricardo Núñez, Erna Becker en Pilar Torres.

Een jonge miljonaire, vermaard om haar schoonheid en artistieke gaven, doet vrijwillig intrede in een klooster, waar zij door haar beminnelijke persoonlijkheid de zieken geneest. Het is de bewerking van de gelijknamige roman van Palacio Valdés, die hierdoor een enorme populariteit verwierf. Tevens maakte deze film van Imperio Argentina een ster. Er zijn drie herverfilmingen van gemaakt.