Dante Posani is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lucky, el intrépido

1967 | Avonturenfilm, Komedie

Italië/Spanje 1967. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. Ray Danton, Dante Posani, Beba Loncar, Rosalba Neri en Teresa Gimpera.

Twee geheim agenten reizen naar Albanië op zoek naar een bende valsemunters. Bijna een parodie op de toen zo populaire films over geheim agenten, die evenals andere films van de regisseur Franco - zoals BÉSAME, MONSTRUO en EL CASO DE LAS DOS BELLEZAS - gebruik maakt van elementen uit stripverhalen.

Agente speciale L.K. - operazione Re Mida

1967 | Avonturenfilm, Misdaad

Italië/Spanje 1967. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. Ray Danton, Dante Posani, Rosalba Neri, Barbara Bold en Beba Loncar.

Agent Luck (Danton) wordt erop uit gestuurd om een groep misdadigers op te sporen en uit de weg te ruimen. Zij zijn gespecialiseerd in het vervalsen van dollars. De opdracht brengt hem naar de kermis van Nice en daarna naar Rome en Albanië, langs een spoor van lichamen en mooie vrouwen die nauwelijks iets aan hebben. Een low-budget film, opgenomen en geregisseerd als een strip. Slecht spel.

La Valle dell'eco tonante

1965 | Western

Italië 1965. Western van Tanio Boccia. Met o.a. Kirk Morris, Helene Chanel, Alberto Farnese, Spela Rozyn en Furio Meniconi.

In 1965 kwam er (zo ongeveer) een eind aan de Hercules- en Maciste-films, en de sterke mannen maakten wel eens een western, maar succesvol zijn ze er geen van allen in geweest. Morris zal het wel niet kunnen helpen: het scenario gaf hem geen kans er iets aparts van te maken. Pure doorsnee.

Super rapina a Milano

1964 | Misdaad

Italië 1964. Misdaad van Adriano Celentano. Met o.a. Adriano Celentano, Claudia Mori en Dante Posani.

Een goed georganiseerde dievenbende, onder leiding van Celentano, bereidt zorgvuldig een bankroof in Milaan voor. Met opzet laten ze een spoor achter, als een soort handtekening. Snelle, opwindende film met een interessante draai aan het eind. Zeer onderhoudend.