Lucha Moreno is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Los dos apóstoles

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Luis Aguilar, Fernando Casanova, Lucha Moreno en Dacia González.

Een grootmoeder maakt zich zorgen omdat haar kleinzoons niet mannelijk genoeg zijn. Een vader wil dat zijn twee dochters zich als mannen gedragen. Natuurlijk ontmoeten de jongens en de meisjes elkaar en worden al snel verliefd. Een flauwe komedie die het machismo verheerlijkt.

El ciclón de Jalisco

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Julio Aldama, Lucha Moreno, José Elías Moreno en Daniel 'Chino' Herrera.

Ramón verlaat zijn dorp en zijn verloofde om het in de hoofdstad te gaan maken als worstelaar. Hij belooft met haar te truowen als hij als overwinnaar terugkeert, maar hij ontmoet een vedette. Routinematig.

Aquí está tu enamorado

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Flor Silvestre, Lucha Moreno en Manuel López Ochoa.

Om Antonio van zijn rokkenjaagpraktijken te genezen bedenken zijn broer en diens verloofde een plan. Op zijn verjaardag krijgt Antonio een baby met een briefje waarin staat dat het zijn zoon is. Deze Mexicaanse doorsneekomedie is volgepropt met liedjes.

No soy monedita de oro

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Fernando Casanova, Lucha Moreno, Daniel 'Chino' Herrera en Cuco Sánchez.

De listen van een administrateur van een rancho om de liefde van een van de eigenaressen te winnen, een opvliegend en ietwat mannelijk type. Weinig plot en povere liedjes.