Consuelo Guerrero de Luna is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Las Aventuras de Pito Pérez

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Tin Tan, Annabelle Gutiérrez, Andrés Soler en Consuelo Guerrero de Luna.

Na jaren van afwezigheid keert de zwerver en dronkelap Pito Pérez terug in zijn geboortedorp, waar hij een dichter van zijn omzwervingen vertelt. Ondanks de verwoede pogingen van de regisseur om er een langdradige film van te maken, lukte het hem niet dankzij de innemende en uitstekende rol van 'Tin Tan'; het resultaat was de meest sympathieke 'Pito Pérez' uit de Mexicaanse filmgeschiedenis; het verhaal was al eerder verfilmd.

Solamente una vez

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Carlos Véjar. Met o.a. Ramón Armengod, Emilia Guiú, Chula Prieto en Consuelo Guerrero de Luna.

Twee geliefden worden uit elkaar gedreven door de intriges van derden. Een geheel gedateerde film, geïnspireerd door het gelijknamige liedje van Agustín Lara.

Mi noche de bodas

1953 | Komedie

Mexico 1953. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. María Antonieta Pons, Abel Salazar, Eduardo Fajardo en Consuelo Guerrero de Luna.

De circus-artieste Madame Dupont ontmoet in de trein een weduwe van wie zij zich het verleden voorstelt. Gebaseerd op LA VIDA EN UN HILO van Edgar Neville, en reeds in 1945 in Spanje verfilmd door de auteur zelf, met veel meer succes dan Díaz Morales. In deze film speelt de produktieve Spaanse acteur Eduardo Fajardo zijn eerste Mexicaanse rol.

La Alegre casada

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Niní Marshall, Domingo Soler, Oscar Pulido en Consuelo Guerrero de Luna.

Een rijk geworden bakkersvrouw besluit om de aandacht van haar overspelige man op zich te vestigen; zij heeft niet de minste moeite om er haar hele kapitaal tegenaan te gooien. De vrouwelijke personages van deze film zijn zo karikaturaal, dat dát uiteindelijk het meest vermakelijke van de hele film is.

La Marquesa del barrio

1950 | Komedie, Romantiek

Mexico 1950. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Libertad Lamarque, Pedro Vargas, Bárbara Gil en Consuelo Guerrero de Luna.

Een luxe revuedanseres doet voor haar dochter alsof zij een rijke vrouw is die onderhouden wordt door een beroemde stierenvechter, voor wie zij als tegenprestatie voor de stierengevechten tango's zingt. Totaal absurd.

El Cocinero de mi mujer

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Ramón Peón. Met o.a. Angel Garasa, Alicia Ravel en Consuelo Guerrero de Luna.

Een echtpaar raakt betrokken bij een aantal intriges en misverstanden na de komst van de tweelingzuster van de vrouw. Een film die totaal uit de tijd is.

Pepita Jiménez

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van Emilio Fernández. Met o.a. Rosita Díaz Gimeno, Ricardo Montalbán, Fortunio Bonanova en Consuelo Guerrero de Luna.

We zien de wederwaardigheden van de jonge Pepita. Zij slaagt er in te trouwen met haar geliefde, de seminarist Luis. 'Indio' Fernández is er in geslaagd een buitengewoon exacte en alleszins acceptabele verfilming te maken van het gelijknamige boek van Juan Valera.

Arriba las mujeres

1943 | Komedie

Mexico 1943. Komedie van Carlos Orellana. Met o.a. Carlos Orellana, Consuelo Guerrero de Luna en Manuel Noriega.

Een vader moet het huishouden doen, omdat vrouw en dochter het veel te druk hebben met de leiding van de Socialistische Vrouwenpartij. Waarlijk weerzinwekkende komedie.