John Magaro is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Overlord

2018 | Actie, Horror

Verenigde Staten 2018. Actie van Julius Avery. Met o.a. Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Wyatt Russell, John Magaro en Pilou Asbæk.

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. In een mysterieus laboratorium onder een kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.

The Big Short

2015 | Drama

Verenigde Staten 2015. Drama van Adam McKay. Met o.a. Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling, Brad Pitt en Hamish Linklater.

Meesterlijke adaptatie van Michael Lewis' briljante boek over de excentriekelingen die het ineenstorten van de Amerikaanse huizenmarkt voorspelden en daar vervolgens stinkend rijk mee werden. Onder de profeten bevonden zich een autistische arts met één oog (Bale), een arrogante en sociaal onhandige hedgefonds-manager (Carell) en een gestoorde belegger van Deutsche Bank (Gosling). Regisseur McKay (Step Brothers) verfilmde deze bizarre geschiedenis als een uitzinnige tragikomedie, zonder veel van de ingewikkelde financiële termen te versimpelen. Hilarisch en schokkend, én van groot belang.

Not Fade Away

2012 | Drama

Verenigde Staten 2012. Drama van David Chase. Met o.a. John Magaro, Jack Huston, Will Brill, Brahm Vaccarella en Dominique McElligott.

Ruim twee miljoen dollar. Dat was de rekening voor het afspelen van tientallen jaren zestig-liedjes in dit drama. Want in Not Fade Away worden de liedjes waarmee de Amerikaanse jeugd toentertijd werd geconfronteerd op televisie en radio bijna naadloos aaneengeregen. De lijm van deze kakofonie is het portret van een stille scholier in New Jersey en zijn transformatie tot de langharige frontzanger van een bandje. Met alle haantjesgedrag en vader-zoonstrijd van dien. Aardig ego-document van de maker van The Sopranos, met James 'Tony Soprano' Gandolfini als de stijve vader.

Down the Shore

2011 |

Verenigde Staten 2011. Harold Guskin. Met o.a. James Gandolfini, Famke Janssen, Edoardo Costa, Maria Dizzia en John Magaro.

Zwijgzame kermiswerker Bailey (James 'Tony Soprano' Gandolfini) moet aan de slag met zijn roerige verleden nadat de voor hem onbekende Fransman Jacques (Edoardo Costa) op de stoep staat met de boodschap dat Bailey's zus - en Jacques' vrouw - is overleden in Frankrijk. De sleutel voor Bailey's verleden is Mary (Famke Janssen), zijn jeugdliefde die inmiddels is getrouwd met zijn beste vriend. Debuterende regisseur Guskin is de acteercoach van Gandolfini en dat verklaart Gandolfini's krachttoer als de bonkige maar o zo fragiele ziel, met Famke Janssen in topvorm als zijn troost en trauma.