Christopher Neil is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Train of Dreams

1987 | Drama

Canada 1987. Drama van John N. Smith. Met o.a. Jason St. Amour, Marcella Santa Maria, Christopher Neil, Fred Ward en David Linetsky.

De zeventien-jarige skinhead Tony (St. Amour) uit Montreal in Canada is al heel wat keertjes in aanraking gekomen met de justitie. Tenslotte wordt hij in een inrichting geplaatst. Zijn begeleiders stellen alles in het werk om hem op het rechte pad te krijgen. Realistisch gemaakte film over de ontspoorde jeugd in semi-documentaire stijl met lekenspelers in de rollen. Voor opvoedkundigen, overheidsdienaren, politici e.d. belangwekkende kost. Menige ouder zal de haren uit de kop trekken bij het zien van deze film. Scenario van Sally Bochner, Sam Grana en de regisseur. Camerawerk van David de Volpi.

Adventures of a Plumber's Mate

1978 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1978. Komedie van Stanley A. Long. Met o.a. Christopher Neil, Arthur Mullard, Stephen Lewis, Elaine Page en Anna Quayle.

Alle loodgietersgrappen die u ooit hoorde werden door regisseur Long voor het nageslacht ingeblikt in deze onsamenhangende, volstrekt stijlloze en behoorlijk irritante sekskomedie die noch met seks noch met komedie iets te maken heeft. Sommige kopie├źn duren 88m.

Adventures Of A Private Eye

1976 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1976. Komedie van Stanley A. Long. Met o.a. Christopher Neil, Suzy Kendall, Harry H. Corbett, Fred Emney en Liz Fraser.

Priv[KA1]e-detectives krijgen alle opwindende actie en de meiden. Daarom wil de jonge Neil zo vlug mogelijk naam maken. Wanneer zijn baas op vakantie trekt krijgt hij zijn grote kans. Een verblindende schoonheid, Kendall, stort haar hart uit bij Neil. Iemand wil haar afpersen wegens enkele naaktfoto`s die ze destijds liet maken. Indien deze openbaar worden kan ze fluiten achter een zeer fortuinlijke erfenis. Superflauwe komedie met een reeks voorspelbare vulgaire grappen en opvallende knipoogjes naar bekende klassiekers uit het s[KA1]erie noire-genre. In dit soort films klinkt een `hommage` echter als een regelrechte belediging. Absoluut te mijden voor iedereen die een beetje goede smaakt heeft. Michael Armstrong (die bewezen heeft beter te kunnen) pleegde het scenario dat door Peter Sinclair van beelden voorzien werd.

The Sex Thief

1973 | Komedie, Erotiek, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1973. Komedie van Martin Campbell. Met o.a. David Warbeck, Diana Keen, Terence Edmond, Deirdre Costello en Michael Armstrong.

Een schrijver, die met zijn flutromannetjes het zout in de pap niet verdient, treedt op als een juwelendief die voornamelijk zijn slag slaat in bed bij alleenstaande, rijke vrouwen. Deze sekskomedie/thriller (met accent op seks) is aardig, maar volstrekt onbeduidend kijkvoer.