Maclean Rogers is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Million Dollar Manhunt

1956 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1956. Mysterie van Maclean Rogers. Met o.a. Richard Denning, Carole Mathews, Ronald Adam, Danny Green en Brian Worth.

Een geestloos verslag over de Amerikaanse agent Denning die achter een bende van valsemunters aanzit; die heeft in nazi- Duitsland ter waarde van twaalf miljoen dollar Engelse ponden vervaardigd. Ook bekend onder de titel ASSIGNMENT REDHEAD.

Forces' Sweetheart

1953 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1953. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Hy Hazell, Michael Bentine, Harry Secombe en Freddie Frinton.

Goedkope Britse komedie over drie soldaten die verliefd worden op een zangeres die voor de troepen optreedt. Goede rol van Freddie Frinton als excentriek financier en enkele potsierlijke capriolen van Secombe en Bentine. Vermakelijk.

Down Among The Z Men

1952 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1952. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Harry Secombe, Peter Sellers, Carole Carr, Spike Milligan en Clifford Stanton.

Krakkemikkig verhaal over misdadigers, die een klein stadje met een bezoek vereren om een geheime formule van een professor te stelen. Enkele goede stukjes, met name Sellers' imitaties van Amerikaanse soldaten, maar veel te veel saaie zang en dansnummers.

Old Mother Riley's Jungle Treasure

1951 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1951. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Garry Marsh, Cyril Chamberlain en Robert Adams.

Een wasvrouw gaat op zoek naar een verborgen schat, nadat ze in een antiekwinkel een landkaart met aanwijzingen gevonden heeft. Niets ontziende gangsters zitten haar op de hielen. Een blijspel rond Moedertje Riley. Er zijn een paar sterke momenten: vooral Garry Marsh is leuk als brokkenpiloot.

Something in the City

1950 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1950. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Richard Hearne, Ellen Pollock, Garry Marsh, Betty Sinclair en Tom Gill.

Een alom gerespecteerde zakenman is in feite een straatartiest, hetgeen aan het licht dreigt te komen als zijn dochter wil trouwen met de zoon van een krantenuitgever. Een constant in herhalingen vervallend komisch vehikel voor Richard Hearne, waarin zijn acrobatische vaardigheden nauwelijks aan bod komen. Een remake van de uit 1937 daterende film THE STRANGE ADVENTURE OF MR. SMITH, van dezelfde regisseur.

Variety Jubilee

1943 | Romantiek, Historische film, Musical, Drama

Verenigd Koninkrijk 1943. Romantiek van Maclean Rogers. Met o.a. Reginald Purdell, Ellis Irving, Lesley Brook, Marie Lloyd, Jr. en Tom E. Finglass.

Het leven en lijden van een toneelfamilie. Een sentimenteel verhaal waarin tevens de geschiedenis wordt verteld van het Britse vari[KA1]et[KA1]e-theater vanaf de Boerenoorlog (1899- 1902) tot WO II (1939). Een flinterdun romantisch verhaaltje verbindt alles aan elkaar. Van aanzienlijk historisch belang, met een aantal klassieke, op film bewaarde music hall-acts. Het scenario is van Kathleen Butler. Het camerawerk is van Geoffrey Faithfull. Mono.

Somewhere in Civvies

1943 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1943. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Frank Randle, George Doonan, Suzette Tari, Joss Ambler en Nancy O'Neill.

Slechts Randle is overgebleven van oorspronkelijke cast van de SOMEWHERE-reeks waarvan dit de vierde aflevering is; bovendien een andere regisseur; een familielid tracht soldaat Randle gek te laten verklaren om zich zijn erfenis te kunnen toeƫigenen.

Gert and Daisy's Weekend

1941 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1941. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Elsie Waters, Doris Waters, Iris Vandeleur, John Slater en Elizabeth Hunt.

Twee zusters van middelbare leeftijd worden tijdens WO II naar het plattelandand gestuurd om evacuƩs te verzorgen. Daar worden zij beschuldigd van een juwelendiefstal. Grove, snelle komedie, op het lijf geschreven van Elsie en Doris Waters, die in de oorlog populair waren als radio-komieken. Meer snikken dan glimlachjes.

A Little Bit of Bluff

1935 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Reginald Gardiner, Marjorie Shotter, H.F. Maltby, Margaret Watson en Clifford Heatherly.

Een verloofde doet zich voor als de detective die de diefstal van familiestukken zal oplossen. Hij hoopt daardoor in een goed blaadje te komen bij zijn toekomstige schoonvader. Snelle, goedkope maar verteerbare komedie. De acteurs spelen de sterretjes van de hemel.