Mari Carmen Prendes is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Esclava te doy

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Eugenio Martín. Met o.a. Alfredo Landa, María Luisa San José, Josele Román en Mari Carmen Prendes.

Een man wordt door zijn vrouw in de steek gelaten als zij erachter komt dat hij er een minnares op nahoudt. Een onbeschaamde macho-komedie.

Jenaro, el de los 14

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Alfredo Landa, María Luisa San José, Mari Carmen Prendes en Josele Román.

De dorpsomroeper verdient een fortuin in de voetbalpool, waardoor hij plotseling door alle meisjes hevig wordt begeerd... Een zeer slechte film, zoals alle komedies van Alfredo Landa uit de jaren zestig en zeventig.

El Insólito embarazo de los Martínez

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. José Sazatornil, Esperanza Roy, Mari Carmen Prendes en Tomás Zori.

Op de terugweg van de huwelijksreis ontdekt een man, dat hij degene is die in verwachting is... Groteske humor die op de gebruikelijke onbekwame wijze door Aguirre gebracht wordt.

El Calzonazos

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Paco Martínez Soria, Florinda Chico, Mari Carmen Prendes en María Kosti.

Een wat oudere man die geheel door zijn familie wordt overheerst, besluit na enkele tabletjes te hebben ingenomen, de teugels thuis in handen te nemen. De klassieke reactionair-paternalistische komedie met in de hoofdrol Martínez Soria.

Pisito de solteras

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Alfredo Landa, Mirta Miller, Mari Carmen Prendes en Mónica Randall.

Het leven van een zielepoot wordt geobsedeerd door seks. Even onuitstaanbaar als de overige komedies waarin Alfredo Landa de hoofdrol speelde.

cielo No firmes más letras

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Alfredo Landa, José Luis Lopéz Vázquez, Mirta Miller en Mari Carmen Prendes.

Een armzalige boekhouder wordt er toe aangezet steeds meer wisselbrieven te ondertekenen. Een alledaagse komedie, waarin zonder enig talent de consumptiemaatschappij wordt geïroniseerd.

Black story

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Analía Gadé, Mari Carmen Prendes en Rafael Alonso.

Om de tirannie van zijn vrouw te ontvluchten, verbeeldt een schrijver zich dat hijzelf zijn beroemde literaire creatie Peter P. Peter is. Zowel het scenario als de regie zijn van een middelmatig niveau.

El Tímido

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Adolfo Marsillach, Mari Carmen Prendes, Maruja Bustos en Antonio Prieto.

Het verhaal van een schuchtere museumbeambte, zoon van een alcoholist. Een vreemde, zuurzoete komedie, geschreven door de veelzijdige Marsillach, die eveneens de hoofdrol vertolkt.