Robert Anich is producer en editor.
Er zijn 4 films gevonden.

Pieter Post: De film

2014 | Animatie

Verenigd Koninkrijk 2014. Animatie van Mike Disa.

Postman Pat bezorgt goedgemutst zijn brieven en pakjes in het pittoreske en idyllische dorpje Greendale. Maar omdat hij een vakantie in de wacht wil slepen, besluit Pat auditie te doen voor een talentenjacht op de televisie. Zo kan hij samen met zijn geliefde vrouw Sarah eindelijk hun gedroomde huwelijksreis beleven.

Superkapje en de turbo-oma's

2011 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2011. Animatie van Mike Disa.

Animatiefilm van Mike Disa over team superagenten olv Roodkapje die op zoek gaan naar Hans en Grietje.

Superkapje en de Turbo-Oma's 3D, NL

2011 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2011. Animatie van Mike Disa.

Animatiefilm van Mike Disa over team superagenten olv Roodkapje die op zoek gaan naar Hans en Grietje. In… 3D!

Astro Boy

2009 | Animatie, Actiefilm, Familiefilm, Sciencefiction

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten/Japan 2009. Animatie van David Bowers. Met o.a. Nicolas Cage, Kristen Bell, Charlize Theron, Samuel L. Jackson en Bill Nighy.

Hij ziet eruit als een jongetje, denkt als een jongetje en heeft dezelfde gevoelens als een jongetje. Maar eigenlijk is Astro Boy een robot, al weet hij het zelf nog niet. De rouwende professor Temna implanteerde bij hem de herinneringen en de geestelijke bagage van zijn overleden zoon. En gaf hem jetmotoren onder zijn voeten. Zoiets is een vruchtbare bron voor trauma’s en identiteitsproblemen – zie ook Pinocchio. Astro Boy moet zijn plaats in de wereld vinden in deze prachtig vormgegeven animatiefilm, gebaseerd op de gelijknamige Japanse manga. Al maken de volwassen thema’s over rouw en verlating snel plaats voor een opeenstapeling van bijfiguren en verhaalontwikkelingen, een onhandige politieke boodschap en gevechtscènes met grote robots.