Kevin Doyle (1961) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Care

2018 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2018. Drama van David Blair. Met o.a. Sheridan Smith, Alison Steadman, Richard Huw en Kevin Doyle.

Reg

2016 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2016. Drama van David Blair. Met o.a. Tim Roth, Anna Maxwell Martin, Ralph Brown, Kevin Doyle en Elliott Tittensor.

Midsomer Murders: Ghosts of Christmas Past

2004 | Misdaad, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 2004. Misdaad van Renny Rye. Met o.a. John Nettles, Jane Wymark, John Hopkins, Laura Howard en Barry Jackson.

Barnaby (Nettles) moet de kerst doorbrengen bij zijn schoonouders. Hij vindt het verschrikkelijk en is heel blij als er op tweede kerstdag in Draycott Hall bij de clan van de Villiers een paar nare incidenten zijn geweest, die op moordaanslagen lijken. Scott (Hopkins) assisteert hem bij het onderzoek. Negen jaar na de zelfmoord van Ferdy Villiers (Doyle), waren de Villiers voor het eerst weer voor een familiere[KA3]unie in het statige landhuis bij elkaar gekomen. Ferdy`s erfenis was indertijd gegaan naar de bejaarde Lydia (Mason), Kate (Martin) en Ross (Quast). `s Ochtends raakte de enigszins dementerende Lydia al ingesloten in de garage terwijl er een auto stond met een draaiende motor. `s Middags viel zij van de trap en belandde in het ziekenhuis. Ze beweerde dat iemand haar een zetje had gegeven. `s Avonds was zij dood. Dan was er nog de misplaatste grap van een wens in een koekje, waarop stond dat er een dode zou vallen, voordat de haan in de morgenstond zou kraaien. Barnaby besluit Lydia`s dagboeken te bekijken en ontdekt dat [KA1]e[KA1]en deel ontbreekt: het jaar van Ferdy`s suicide of was het dan toch moord? Wie profiteerde het meest van zijn dood en wat was er opgetekend in het ontbrekende deel van het dagboek? Een aflevering die doet denken aan een verhaal van Agatha Christie, verpakt in een ironisch kerstsfeertje. De fans mogen genieten. Draycott Hall werd ook al gebruikt in de aflevering BLOOD WILL OUT. De stem van Muriel, Joyce Barnaby`s moeder is in werkelijkheid van Daphne Oxenford ('Listen with Mother'). Aflevering nummer 35 en de zevende van de zevende serie uit het seizoen 2003/4. Het scenario is van David Hoskins naar de roman van Caroline Graham.

Silent Witness: An Academic Exercise

1998 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1998. Misdaad van Jonas Grimȧs en Jonas Grimas. Met o.a. Amanda Burton, Nick Reding, William Armstrong, Mark Letheren en Anthony Bate.

Dr. Annabelle Evans, professor aan de universiteit van Cambridge en een goede vriendin van Samantha Ryan, wordt met een hoofdwond dood in haar bed aangetroffen. Hoofdverdachten zijn haar jaloerse man en de ex-student Marco Rossi, die door toedoen van Annabelle de universiteit moest verlaten. Samantha heeft zo haar twijfels over het tijdstip van de moord en ook over de plek des misdrijfs

Down The Corner

1977 | Familiefilm, Drama

Ierland 1977. Familiefilm van Joe Comerford. Met o.a. Joe Keenan, Declan Cronin, Kevin Doyle, Christy Keogh en Mick Joyce.

We volgen de belevenissen van vijf jongens, allen tussen twaalf en veertien jaar oud, hun onderlinge relatie, hun familie, en sociale achtergrond, de school en het spel in de straat. Er is geen welomlijnd verhaal, het is eerder een schets van het sociale milieu van een Iers arbeidersstadje, waar men te kampen heeft met werkloosheid, gebrek aan ontspanning, overbevolking en analfabetisme. Comerford deed beroep op de mensen van Ballyfermot voor de vertolking. Het scenario van Noel McFarlane is gebaseerd op zijn eigen roman, die voornamelijk voor kinderen was bestemd, maar de film richt zich meer op een volwassen publiek. Maar net zoals in het boek wordt alles gezien door de ogen van kinderen uit de Ierse werkende klasse. Het filmdebuut van Comerford, die later één van de belangrijkste vernieuwers zou worden van de Ierse film.