Eva León is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Voces de muerte

1984 | Mysterie

Spanje 1984. Mysterie van Jesús Franco. Met o.a. Susan Hemingway, Eva León, Antonio Mayans en José Llamas.

Een jonge vrouw wordt op mysterieuze wijze belaagd. Ze gaat daaraan te gronde. Deze mysteriefilm, geïnspireerd op de roman El caso de la muchacha asustada van Edgar Wallace is ook enigszins in die sfeer geregisseerd.

Tundra y el templo del Sol

1984 | Avonturenfilm, Fantasy

Frankrijk/Spanje 1984. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. William Berger, Analía Ivars, Eva León, Antonio Mayans en Oliver Mathot.

Midden in het oerwoud stuiten een paar ontdekkingsreizigers op het rijk der Amazones. Een grove en weinig vindingrijke film, met een zekere dosis seks en sadisme, die veel raakvlakken vertoont met PREHISTORIC WOMEN/SLAVE GIRLS.

Las Chicas del tanga

1984 | Komedie, Erotiek

Spanje 1984. Komedie van Lina Romay. Met o.a. Lina Romay, Antonio Mayans, Eva León en Analía Ivars.

Er vormen zich verschillende paartjes in een toeristisch dorp in Spanje. Deze zeer middelmatige sekskomedie wordt alleen gered door een zeker observatievermogen en wat dwaze humor.

Cuánto cobra un espía?

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Jesús Franco. Met o.a. Juan Cozar, Lina Romay, Eva León, Antonio Mayans en Analía Ivars.

Een pasgetrouwd stel wordt achtervolgd omdat de echtgenoot voor een gevaarlijke spion wordt aangezien. Deze weinig geslaagde spionagefilm weet slechts af en toe te boeien.

Bahía blanca

1984 | Drama, Avonturenfilm

Spanje 1984. Drama van Jesús Franco. Met o.a. Eva León, Lina Romay, Antonio Mayans, José Llamas en Trino Trives.

In Bahía Blanca wordt een misdaad gepleegd. Twee zusters die een matrozenkroeg exploiteren blijken erbij betrokken te zijn. Dit avonturendrama met erotische trekjes voegt niets toe aan de reeks buitennissige films van Jesús Franco.

Un Rolls para Hipólito

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Alfredo Landa, Antonio Ozores, Jenny Llada en Eva León.

De eigenaar van een fabriek zoekt een manier om te verhinderen dat zijn concierge gaat staken. Een smadelijk knoeiwerk dat bovendien op ongepaste wijze een sociale satire probeert op te bouwen.

La Mansión de los muertos vivientes

1982 | Erotiek, Horror

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lina Romay, Antonio Mayans, Eva León, Mabel Escaño en Carmen Carrión.

Vier vrouwen komen in een verlaten hotel op het platteland.Seks en horror in een film zonder betekenis, typerend voor het verval van de ooit zo boeiende Franco.

La Gran quiniela

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Joaquín Coll Espona. Met o.a. María Luisa San José, Eva León, Máximo Valverde en Emilio Gutiérrez Caba.

Het leven van een meisje verandert, nadat zij een lot uit de loterij wint. Een volledig verpest thema.

Con el culo al aire

1981 |

Spanje 1981. Carlos Mira. Met o.a. Ovidi Montllor, Eva León, María José Arenas en Juan Carlos Senante.

Plotseling ontdekt een jongen uit de provincie het fenomeen seks, en kort daarna wordt hij gek; een typische nietszeggende satire van de regisseur Carlos Mira.

Muerte de un quinqui

1975 | Actiefilm

Spanje 1975. Actiefilm van Leon Klimowsky. Met o.a. Paul Naschy, Carmen Sevilla, Henry Gregor en Eva León.

Een goedkope misdadiger zoekt zijn toevlucht in het huis van een eenvoudige familie. Dit onuitstaanbare knoeiwerk is in zijn schaamteloosheid zelfs zover gegaan dat het plagiaat pleegt op de onsterfelijke film WHITE HEAT van Raoul Walsh.

Los Pasajeros

1975 | Mysterie

Spanje 1975. Mysterie van José Antonio Barrero. Met o.a. Aurora Bautista, Paul Naschy, Eva León, Henry Gregor en Loretta Tovar.

Een stel lifters wordt door een vreemde aristocraat opgepikt. Een vreemd en onuitstaanbaar allegorisch-surrealistisch knoeiwerk.

Odio mi cuerpo

1974 | Sciencefiction, Erotiek

Spanje/Zwitserland 1974. Sciencefiction van Leon Klimowsky. Met o.a. Alexandra Bastedo, Byron Mabe, Narciso Ibáñez Menta, Gemma Cuervo en Manolo Zarzo.

Dr. Berger transplanteert de hersenen van een stervende ingenieur in het lichaam van een beeldschone vrouw. Een eigenaardige combinatie van Science Fiction en pro-lesbische onzin.

Vudú sangriento

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Manuel Caño. Met o.a. Aldo Sambrell, Eva León, Alfredo Mayo en Fernando Sancho.

De mummie van Guede Nibo herleeft na drieduizend jaar en gaat op zoek naar zijn geliefde. Een zeer slechte Spaanse variant op de legende die onsterfelijk is geworden door de film THE MUMMY.

La Cera virgen

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van José María Forqué. Met o.a. Carmen Sevilla, José Luis Lopéz Vázquez, Vera Sanders, Maribel Martín en Eva León.

Een jong meisje uit de provincie richt in haar geboorteplaats een rendez-vous club op. Het is een oppervlakkige en dubbelzinnige aanklacht tegen het moralisme op het platteland.