Antonio Garisa is acteur.
Er zijn 38 films gevonden.

Las Alegres chicas de Colsada

1983 | Musical, Historische film

Spanje 1983. Musical van Rafael Gil. Met o.a. Tania Doris, Luis Cuenca, José Bódalo, Antonio Garisa en Carmen de Lirio.

Een jong meisje wil een revuester worden. Maar deze musical gaat eigenlijk over de ontwikkeling van de Spaanse revue. Een nogal nostalgische en tendentieuze film.

J.R. contraataca

1983 |

Spanje 1983. Francisco Lara. Met o.a. Pepe da Rosa, Mary Santpere, Antonio Garisa en José Carabias.

Een ordinaire satire op de Amerikaanse televisieserie Dallas.

rites Règles

1982 | Experimenteel

Frankrijk 1982. Experimenteel van Alain Fleischer. Met o.a. comédiens non professionnels, Yves Massard, Antonio Garisa, Danielle Godet en Alfredo Mayo.

Deze film is eigenlijk een compilatie van vijf korte stomme films, te weten: LE REGLEMENT, LE SINGE, QUELQUES ACTIVITES DE CHRISTIAN B., SANT TITRE (zonder titel) en L'HOMME DU PASSAGE DU LIDO. Deze films hebben alle dezelfde thema's, namelijk waanzin, geslotenheid, isolement en eenzaamheid. Films die opzettelijk zichzelf herhalen, tegelijkertijd prikkelend werken en tevens moeilijk, lastig en onbegrijpelijk zijn.

Los Pajaritos

1982 | Musical, Drama

Spanje 1982. Musical van Javier Aguirre. Met o.a. María Jesús, Antonio Garisa, Eva Celdrán en José Cerro.

Een in een crisissituatie verkerend theater komt zijn problemen te boven dankzij een nieuwe vrouwelijke ster die accordeon speelt. Deze film is onuitstaanbaar.

Les llamaban J.R.

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Francisco Lara Polop. Met o.a. Pepe da Rosa, Mary Santpere, Antonio Garisa en María Salerno.

Een seminarist ontvangt de boodschap dat hij een reusachtige plantage erft. Zo'n groffe parodie op de Amerikaanse televisieserie DALLAS werd maar zelden gemaakt.

De camisa vieja a chaqueta nueva

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, María Casanova en Antonio Garisa.

Een voormalige franquistische militant wil zijn verleden verbloemen. Een ultra-rechtse propagandafilm die niet veel meer dan treurige sociologische waarde heeft.

Los Embarazados

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Joaquín Coll Espona. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Javier Escrivá, Antonio Garisa en Ovidí Moutllor.

Op zekere dag zijn het de mannen die, zonder duidelijke oorzaak, zwanger raken. Een onuitstaanbare produktie.

Dónde estará mi niño?

1980 | Komedie, Musical

Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Manolo Escobar, Antonio Garisa, María Kosty en Africa Pratt.

Een man wil het kind vinden dat hij jaren daarvoor als vrijgezel kreeg. De afgang van de onuitstaanbare zanger-acteur Escobar.

Pero, no vas a cambiar nunca, Margarita?

1978 | Komedie

Spanje 1978. Komedie van Chumy Chumez. Met o.a. Silvia Aguilar, Antonio Garisa, Josefina Calatayud en Fernando Rubio.

Een mooi maar erg naïef meisje komt in de hoofdstad aan om daar te gaan werken. Een zure zedenschets, die helaas tamelijk onnauwkeurig en onevenwichtig is.

Préstamela esta noche

1977 | Komedie, Musical

Spanje/Panama 1977. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Manolo Escobar, Perla Faith, Antonio Garisa en Narciso Ibáñez Menta.

Een traditionele Spaanse zanger moet in Panama met een plaatselijke ster concurreren. De aftakeling van de overigens nooit zo geweldige Manolo Escobar.

Señoritas de uniforme

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. María José Cantudo, Josele Román, Antonio Garisa en Carmen Platero.

De wederwaardigheden van enige vrouwelijke politieagenten.Onvergeeflijk slecht.

El Secreto inconfesable de un chico bien

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Jorge Grau. Met o.a. José Sacristán, María José Cantudo, Antonio Garisa en José Valvo.

Een pechvogel kwelt zichzelf omdat hij zijn verloofde niet kan bevredigen. Een stompzinnige komedie over impotentie.

Cuando los niños vienen de Marsella

1974 | Komedie, Musical

Spanje 1974. Komedie van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Sara Lezana, Tina Sáinz en Antonio Garisa.

Een oplichter die dol is op zingen, slaagt er tenslotte in een eerlijk man te worden. Een film over de decadentie van het vroegere muziekidool Manolo Escobar.

El Padrino y sus ahijadas

1973 |

Spanje 1973. Fernando Merino. Met o.a. Antonio Garisa, La Polaca, Ingrid Garbo, Esther Santana en Antonio Carisa.

Een mafiabaas heeft drie beeldschone dochters die zich toeleggen op het uitdagen van de concurrerende bende. Een domme parodie op de Amerikaanse gangsterfilm.

El Mejor regalo

1973 | Familiefilm

Spanje 1973. Familiefilm van Javier Aguirre. Met o.a. Carlitos Selles, Teresa Gimpera, Jorge Rivero en Antonio Garisa.

Een lieftallig kind is een waar genot voor de hele familie. Onuitstaanbaar.

Casa Flora

1972 | Komedie, Musical

Spanje 1972. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Lola Flores, Máximo Valverde, Amparo Soler Leal, Antonio Garisa en Estrellita Castro.

De meest schilderachtige figuren bezoeken geregeld het Andalusische bordeel Casa Flora. Het is een onzinnige, onuitstaanbare combinatie van een Spaanse sekskomedie uit de jaren zeventig en een folkloristische film met een Spaanse sterbezetting.

Me debes un muerto

1971 | Komedie, Musical

Spanje 1971. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Conchita Velasco, Antonio Garisa, Agustín González en Gracita Morales.

Een danseres probeert een typisch Spaanse zanger te bedriegen. De laatste uit de serie Escobar/Velasco. Een slechte productie, maar in zekere zin schilderachtig. Men heeft zelfs geprobeerd de onsterfelijke film STRANGERS ON A TRAIN van Hitchcock te bespotten.

Los Extremeños se tocan

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Antonio Garisa, Jaime de Mora y Aragón, Andrés Pajares en Rafaela Aparicio.

Een goedkope oplichter doet een Turkse miljonair geloven dat hij zijn dubbelganger is, om zodoende op zijn kosten te leven...Een zeer slechte film.

Extreme

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Antonio Garisa, Jaime de Mora y Aragón, Andres Parajes en Rafaela Aparicio.

Een goedkope oplichter doet een Turkse miljonair geloven dat hij zijn dubbelganger is, om zodoende op zijn kosten te leven. Een zeer slechte film.

El Hombre que se quiso matar

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. Tony Leblanc, Elisa Ramírez, Antonio Garisa en Emma Cohen.

Een tweede, weinig geslaagde verfilming van het boek van Fernández Flórez.

Vamos por la parejita

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Antonio Garisa, Florinda Chico, Rafaela Aparicio en Emilio Gutiérrez Caba.

Een man raakt gefrustreerd omdat zijn nakomelingen uitsluitend vrouwen zijn, terwijl zijn ambitie is een zoon te krijgen. Een afschuwelijk en uniek macho-blijspel, waarvoor Paso ook het scenario schreef.

Turistas y bribones

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Sonia Bruno, Arturo Fernández, Rafael Alonso en Antonio Garisa.

De avonturen van een onbeduidende inbrekersbende. Van geen enkel belang.

Verde doncella

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. Sonia Bruno, Juanjo Menendez, Antonio Garisa en Julia Caba Alba.

Een verdorven miljonair biedt een verloofd stel een fortuin aan op voorwaarde dat hij in de huwelijksnacht de verloofde mag vervangen. Achterlijk knoeiwerk rondom de corrumperende macht van het geld.

Operacion San Antonio

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Evangelina Salazar, Norberto Suarez, Antonio Garisa, Teresa Blasco en Alfredo Mayo.

Het verhaal speelt zich af in een klein plaatsje dat doortrokken is van oude tradities. Iedere verandering in de richting van de moderne levenswijze roept gewelddadige reacties op.

El Marino de los puños de oro

1968 | Sportfilm, Misdaad

Spanje 1968. Sportfilm van Rafael Gil. Met o.a. Pedro Carrasco, Sonia Bruno, Angel de Andrés en Antonio Garisa.

In opdracht van een misdadigersorganisatie versiert een mooie avonturierster een bokser om zijn training voor een belangrijke match te bemoeilijken. Een slechte sport-detective die gerealiseerd werd om de kortstondige populariteit van de bokser Pedro Carrasco uit te buiten.

Este cura

1967 | Komedie

Argentinië/Spanje 1967. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Antonio Garisa, Evangelina Salazar, Alfredo Mayo en Javier Portales.

Een priester wil dat een ongetrouwde moeder trouwt met de vader van haar baby...Een onuitstaanbaar voorbeeld van kinderachtigheid en paternalisme.

El arte de casarse

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van José María Font. Met o.a. Jorge Feliú, Conchita Velasco, Alfredo Landa, Antonio Garisa en Manolo Gómez Bur.

Een aantal huwbare meisjes zoekt een manier om een verloofde te vinden. Dit is een vermakelijke satire op de typisch Spaanse huwelijksobsessie. Het vervolg: EL ARTE DE NO CASARSE.

Buenos días, condesita

1966 | Komedie, Musical

Spanje 1966. Komedie van Luis César Amadori. Met o.a. Rocío Dúrcal, Vicente Parra, Gracita Morales en Antonio Garisa.

De weg naar de top van een jonge vrouw, die dol is op zingen. Een typisch muzikale beeldroman met Rocío Dúrcal als hoofdrolspeler.

Historias de la televisión

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Garisa en Antonio Mayans.

Een flauwe imitatie van HISTORIAS DE LA RADIO, die zich deze keer echter afspeelt in het televisiemilieu.

La Cesta

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Rafael J. Salvia. Met o.a. Antonio Garisa, Ana Esmeralda, Perla Cristal en Antonio Giménez Escribano.

Teneinde geld bijeen te brengen wordt in een klein dorp een loterij om een enorme Kerstmand georganiseerd; onnozele zedenschets.

4 bodas y pico

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Feliciano Catalán. Met o.a. Antonio Garisa, Roco Torrebruno, Antonio Casal, Soledad Miranda en Jorge Vico.

Een schrijver komt erachter dat zijn vier zonen tegelijkertijd willen trouwen, evenals de dienstbode. Dat leidt tot een onuitstaanbaar blijspel.

Esa pícara pelirroja

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. Ethel Rojo, Ismael Merlo, Antonio Garisa en Manolo Gómez Bur.

Een industrieel uit Barcelona wordt door een vergissing samen met een frauduleuze filmproducent in opspraak gebracht. Een film die beter vergeten kan worden.

Dulcinea

1962 | Drama

Spanje/Italië/Duitsland 1962. Drama van Vicente Escrivá. Met o.a. Millie Perkins, Folco Lulli, Cameron Mitchell, Andrés Mejuto en Hans Sohnker.

De pretentieuze en esthetische herverfilming van de gelijknamige film, die ondanks de ambitie van de produktie een absolute mislukking werd. Alleen de fotografie van Godofredo Pacheco weet zich te onderscheiden.

La Bella Mimí

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van José María Elorrierta. Met o.a. Queta Claver, Jaime Avellán, Antonio Amorós, Soledad Miranda en Antonio Garisa.

De artieste Mimi wordt ontslagen wegens verduistering. Ze is evenwel onschuldig. Dientengevolge wil zij wraak nemen op haar impressario. Middelmatige komedie, spelend in de sfeer van de oude Madrileense Music Hall

Canción de cuna

1961 | Drama

Spanje 1961. Drama van José María Elorrieta. Met o.a. Lina Rosales, Soledad Miranda, Jaime Avellán en Antonio Garisa.

Een meisje wordt voor de poorten van een klooster achtergelaten. Een slechte film, waarin de bekoorlijke en vroeg gestorven Soledad Miranda een van haar eerste belangrijke rollen heeft gespeeld.

Las Estrellas

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Miguel Lluch. Met o.a. Tony Leblanc, Antonio Garisa, Alady, Angel de Andrés en Julián Mateos.

Een barbier luistert altijd naar de raadgeving van de sterren...Een slechte komedie die geïnspireerd is op het oorspronkelijk werk van Carlos Arniches.

El Gafe

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Antonio Garisa, José Luis Ozores, Teresa del Río en Julia Caba Alba.

Een keurig persoon heeft het ongeluk, dat hij anderen in de ellende stort. Best een behoorlijke komedie.

La Cenicienta y Ernesto

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Antonella Lualdi, Antonio Garisa, Rafael Bardem en José Luis Ozores.

Een onbetrouwbare advocaat is besloten hoe dan ook een eenvoudige, aantrekkelijke medewerkster te veroveren. Een onbelangrijke en zeer vulgaire film.