Javier Portales is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La Gran aventura de los Parchís

1982 | Familiefilm, Muziek

Spanje/Argentinië 1982. Familiefilm van Afrián Quiroga. Met o.a. Parchís, Javier Portales, Matilde Mur en Juan Carlos Rico.

De popgroep die de hoofdrol speelt wordt in Zuid-Amerika ontvoerd. Een van de films rond de kinder-popgroep '[KA2]Parchís'.

Un Muchacho como yo

1968 | Komedie, Musical

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Palito Ortega, Norberto Suarez, Emilio Arino, Javier Portales en Maria Estela Closas.

Een harde werker en zijn vrouw dromen ervan om een eigen huis te hebben dat van alle moderne gemakken voorzien is. Hun droom wordt werkelijkheid, maar hun dochter trouwt met een straatarme man die de hele dag loopt te zingen, en komt bij haar ouders inwonen. De film bevat tien liedjes die er een waardeloze muzikale komedie van maken.

Operacion San Antonio

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Evangelina Salazar, Norberto Suarez, Antonio Garisa, Teresa Blasco en Alfredo Mayo.

Het verhaal speelt zich af in een klein plaatsje dat doortrokken is van oude tradities. Iedere verandering in de richting van de moderne levenswijze roept gewelddadige reacties op.

Impuesto al pecado

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Ruben Cavallotti. Met o.a. Angel Magana, Ines Moreno, Enrique Dumas, Miguel Ligero en Juan Carlos Altavista.

Vier misdadigers, die zich voordoen als een landbouwcommissie, vestigen zich in een plaatsje en lichten daar op systematische wijze de brave burgers op, uitgaande van het principe dat goede mensen echt niet zo goed zijn als ze eruit zien.

El Bulin

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Angel Acciaresi. Met o.a. Norman Briski, Nelly Lainez, Mariangeles, Nancy Lopresti en Horacio Bruno.

Bulin is een plaats waar alleen mannen komen. In deze slechte film zien we een avontuur dat betrekking heeft op een groep kantoorbedienden, die een klein appartement opkopen om daar seksuele afspraakjes te kunnen maken.

Este cura

1967 | Komedie

Argentinië/Spanje 1967. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Antonio Garisa, Evangelina Salazar, Alfredo Mayo en Javier Portales.

Een priester wil dat een ongetrouwde moeder trouwt met de vader van haar baby...Een onuitstaanbaar voorbeeld van kinderachtigheid en paternalisme.