Matt Lanter is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vampires Suck

2010 | Komedie

Verenigde Staten 2010. Komedie van Jason Friedberg en Aaron Seltzer. Met o.a. Jenn Proske, Matt Lanter, Chris Riggi, Krystal Mayo en Anneliese van der Pol.

Een écht groot succes verdient een parodie. De immens populaire boeken- en filmreeks Twilight wordt onderuit gehaald in deze lollig getitelde persiflage op het verhaal van een maagdelijk meisje dat verliefd raakt op een vampier. Verwacht valse humor, goedkope special effects en... een koddige chihuahua. De makers, die eerder in dit subgenre Scary Movie en Meet the Spartans afleverden, hadden ongetwijfeld bescheiden artistieke pretenties maar werden evengoed beloond met vier nominaties: voor een Razzie Award. Let op de van oorsprong Nederlandse Anneliese van der Pol als Jennifer.

WarGames: The Dead Code

2008 | Thriller

Verenigde Staten 2008. Thriller van Stuart Gillard. Met o.a. Matt Lanter, Amanda Walsh, Colm Feore, Chuck Shamata en Maxim Roy.

Het leven van computerhacker Will Farner wordt ondersteboven gegooid nadat hij in een online terroristenspel het opneemt tegen de supercomputer Ripley. Ripley werd ontworpen in opdracht van de regering om potentiële terroristen op te sporen. Voor Will breekt de hel los wanneer blijkt dat de overheid hem voor een terrorist aanziet.

The Cutting Edge 3: Chasing the Dream

2008 | Drama, Romantiek, Sportfilm

Verenigde Staten 2008. Drama van Stuart Gillard. Met o.a. Matt Lanter, Francia Raisa en Christy Carlson Romano.

Zack en Celeste vormen een succesvol schaatsduo, maar wanneer Celeste haar enkel kneust, is Zack genoodzaakt een andere partner te zoeken. Zijn oog valt op de ijshockeyspeelster Alexandra. Zij moet alleen nog veel leren. Zal het Zack en Alexandra lukken om op tijd klaar te zijn voor de internationale spelen in Parijs.

Disaster Movie

2008 | Komedie

Verenigde Staten 2008. Komedie van Jason Friedberg en Aaron Seltzer. Met o.a. Matt Lanter, Vanessa Minnillo, G. Thang, Nicole Parker en Carmen Electra.

Het voortbestaan van onze wereld is in gevaar, kan iemand ons nog helpen? Will (Lanter) besluit een poging te wagen door op zoek te gaan naar de Crystal Skull, geholpen door zijn club vrienden. Talloze films worden op de hak genomen in deze verzameling spoofs, waaronder Hellboy, Iron Man en Alvin and the Chipmunks. Dat niet iedere grap even geslaagd is moge blijken uit het commentaar uit The Independent: 'bijna surrealistisch door het gebrek aan humor', of anders uit de hoge positie op het lijstje van honderd slechtste films van de IMDB.