Simon Page is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Desires of Innocence

1997 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1997. Thriller van Eric Gibson. Met o.a. Simon Page, Gabriella Hall, Lara Nelms, Jill Tompkins en John McCafferty.

Een sexy trio dat bestaat uit Amanda (Hall), Valerie (Nelms) en Kelly (Thompkins), is hard aan vakantie toe. Ze besluiten te gaan ontspannen in Mexico City. Bij aankomst op het vliegveld wordt per ongeluk een koffer met sexy ondergoed verwisseld met de koffer van iemand anders. Pas halverwege de film krijgen de dames het in de gaten als er aantrekkelijke jongens komen om hun eigendom op te eisen. Die koffer bevat namelijk zwart geld dat gewit moet worden. Hoewel de ontmoeting met de heren als riskant beschouwd mag worden - het zijn immers schurken - wordt het een gezellig treffen met een hoop vriendelijk gestoei, pseudo seks enz. De spelprestaties en het als thriller mislukte scenario van Jalee Bailey staan op een uiterst laag niveau. Sommige mensen beweren dat de film een adequaat slaapmiddel is. De muziek is zo blikkerig dat je beter het geluid kunt uitschakelen en dan hoor je het nepperige gehijg en dito gesteun tenminste ook niet. Dit lopende bandwerkje is alleen te harden voor de fans van Hall. Het is de tot nu toe enig bekende soft-porno van Nelms. Thompkins heet in werkelijkheid Tompkins zonder h, maar dat kan niemand een barst schelen. Het camerawerk is van Keith Holland. Ook bekend als INDECENT OBSESSION.

Midnight temptations

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Simon Page, Anthony Flaco, Casey Mitchell, Justin Lauer en Wendy Hamilton.

April is modeontwerpster en vastbesloten te winnen tijdens een modeontwerpwedstrijd. Haar grootste rivaal is Danny, die zij al vanuit haar jeugd kent. Beiden hebben er alles voor over om de wedstrijd te kunnen winnen. Ze willen zelfs het bed delen met personen die van invloed kunnen zijn. Wanneer een grote modebaas wordt vermoord, wijzen alle vingers naar April en moet zij er alles voor doen om haar naam te zuiveren

Midnight Temptation

1995 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Wendy Hamilton, Casey Mitchell, Justin Lauer, Christina Straunje en Simon Page.

De titel slaat op een collectie van een drietal mode- ontwerpers. Bij de lancering van hun nieuwe gewaden raakt een van hen betrokken bij moord, waarvan zij zich absoluut niets kan herinneren. Klinkt redelijk, maar het stelt echt niks voor.