Lenny Rose is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Boy Who Saved Christmas

1998 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1998. Familiefilm van John Putch. Met o.a. Colin McClean, Michael Dean, Leroy Thompson, Jery Turner en Dana Woods.

Winona (Stromer) en Bob (Walter Barret Robinson), de ouders van Jeremy (Bourque), kibbelen voortdurend met elkaar. Zo erg zelfs dat Jeremy, geheel ten einde raad een mailtje aan de kerstman (McClean) stuurt om ze weer met elkaar te verzoenen. Helaas heeft de kerstman een euvele tweelingbroer die Atnas (Doug Robinson) heet. Atnas onderschept het bericht en kidnapt Jeremy. Nu krijgt de kerstman het extra druk zodat het kerstfeest in het water dreigt te vallen, maar de kleine Jeremy is een dapper ventje en ondanks het feit dat hij in het nauw zit, komt alles weer goed. Het voorspelbare scenario van Marc Vahanian is zwak, evenals de regie en het irritante spel. Het camerawerk is van Gary Graver.

Herzflimmern

1998 | Drama

Duitsland 1998. Drama van Dieter Kehler. Met o.a. Maria Furtwängler, Carol Campbell, Ursula Buschhorn, Bernhard Schir en Lars Kamper.

Drie jonge studentes medicijnen leren elkaar kennen tijdens hun studie in Los Angeles. Na hun studie gaat ieder zijn eigen weg. Na jaren ontmoeten de vrouwen elkaar weer. 2-delige tv-film.

Beach Babes 2: Cave Girl Island

1998 | Fantasy

Verenigde Staten 1998. Fantasy van David DeCoteau. Met o.a. Sarah Bellomo, Tina Hollimon, Stephanie Hudson, Rodrigo Botero en Stefan Galio.

In dit vervolg over onze buitenaardse meiden die op schone, strand-allochtonen uit Californi[KA3]e met wel getrainde lichamen lijken, moet Xena (Bellomo) hard niezen en hup maken zij met hun ruimteschip een noodlanding op een eenzaam gelegen eiland met holbewoners en dinosaurussen. Daarna is het dolle pret met veelvuldige seks, bevriezen en ontdooien. Een echt verhaal moet je niet verwachten, al heeft Mark Michelini officieel het scenario geschreven, maar er zijn boze tongen die beweren dat sommige mannelijke bijrolspelers de teksten voor de camera's improviseerden. En een van de dames merkt op: 'Ik herinner mij niets meer. Waar zijn mijn kleren?' Deze opmerking is kenmerkend voor het niveau en wat die kleren betreft praten we over bikinis en geen warme winterse avondjurken. Waardoor deze reeks geschiedenis maakt, is het volgende: Hollimon als Sola, Hudson als Luna en voornoemde Bellomo zijn de vlees geworden B-filmdroom in supertrash. Zoiets verschaft cultstatus, al liet maatschappij Paramount de rolprent drie jaar op de plank liggen, voordat zij hem geruisloos het videocircuit lieten binnen rollen. Het camerawerk is van James Lawrence Spencer en de film werd geproduceerd door Karen L. Spencer. Familie?

Lebensborn

1997 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1997. Sciencefiction van David Stephens. Met o.a. Melissa Carlton, Greg Forshay, Arthur Roberts, Tyler Mason en Lenny Rose.

Dr. Martin Speer (Rose) doet aan genetische manipulatie en geen grens is hem daarbij te ver. Hij probeert alles uit en is verrukt als hij kennis maakt met eerstejaarstudenten Kari (Carlton) en Kyle Berman (Forshay), een tweeling, die de ideale proefkonijnen en voedingsbodem zijn voor zijn perverse project uit de onwelriekende titel. Kari en Kyle raken verstrikt in zijn netten, maar vervloeken op een gegeven moment de dag dat ze met hem kennis gemaakt hebben. Als het scenario van regisseur Stephens als alarmerend is bedoeld, kan men nog een zekere waardering opbrengen voor deze tamelijk off-beat film over dubieus wetenschappelijk gewroet. Distributeurs over de gehele wereld stonden niet te trappelen om de rolprent uit te brengen. Het camerawerk is van Alan Lefebvre. Fotokem, Ultra Stereo.

Erotic Boundaries

1997 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1997. Misdaad van Mike Sedan. Met o.a. Kathy Shower, Lisa Comshaw, Timothy Agee, J. Nichole Italiano-Zaza en Chris Johnston.

Reggie is niet meer tevreden over haar leven en fantaseert regelmatig over haar seksleven met haar man David. Hij is de laatste tijd veel afwezig en maakt veel overuren op zijn werk samen met zijn secretaresse Janet. Plotseling beschuldigd Janet hem van sexuele mishandeling. David verliest zijn baan en wil samen met Reggie wraak nemen

Lap Dancing

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Mike Sedan. Met o.a. Lorissa McComas, Tane McClure, C.T. Miller, Kim Dawson en Michael Wates.

Deze film biedt de kijker een aardige milieuschildering van het wereldje van topless dansen. Het scenario is van K.C. Martin en hij kwam direct uit op video. De rolprent bevat lekker veel bloot, ordinair gewiebel en de nodige seks; bovendien - en dat is heel zeldzaam - valt er flink wat te lachen. Waarschijnlijk fronst de lezer van wat nu volgt de wenkbrouwen, maar deze B-film biedt eigenlijk datgene wat de tamelijk mislukte bioscoopfilm SHOWGIRLS van Paul Verhoeven met Elizabeth Berkley en Gina Gershon uit 1995 had moeten zijn. Het camerawerk is van Carlos Montaner. Zorg dat je de ongecoupeerde versie van 93 minuten bekijkt. Cultstatus gegarandeerd.

Deadly Dancer

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Kimberley Casey. Met o.a. Shabba-Doo, Smith Wordes, Walter W. Cox, Steve Jonson en Lenny Rose.

Twee door hun aanpak omsteden smerissen uit Los Angeles zoeken in het nachtclub-milieu naar een seriemoordenaar die het op go-go-girls gemunt heeft. Een van de danseressen blijkt de daderes te zijn en zij zorgt bovendien voor aardig wat extra verwarring door beide agenten tegen elkaar in het harnas te jagen waarbij er zelfs een slachtoffer valt. Er wordt wat afgedanst, er is wat bloot en soft-seks te bekijken maar voor de rest stelt het verhaal van David A. Prior, waarvan David Halpern en Marla Fields het draaiboek schreven, niet veel voor.