Carlos Puerto is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

En mil pedazos

1981 | Mysterie

Spanje/Mexico 1981. Mysterie van Carlos Puerto. Met o.a. Hugo Stiglitz, Victoria Vera, Héctor Alterio, José Calvo en Andrés Resino.

Een privé-detective wordt verliefd op een jonge vrouw die sprekend op zijn overleden dochter lijkt. Een armzalige en pretentieuze thriller die 'klassiek' wil zijn en vol zit met verwijzingen naar VERTIGO van Hitchcock.

La vida, el amor y la muerte

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Carlos Puerto. Met o.a. María José Cantudo, Héctor Alterio, Azucena Hernández en Agustín González.

Deze film vertelt drie verhalen: in het eerste staat een huwelijk op instorten, maar dat wordt gered door de aankoop van een aap; het tweede gaat over een beroemde filmster die een baard krijgt; in het derde verhaal houdt een vrek zich dood om erachter te komen hoe zij kennissen over hem denken. Een mislukte film van een regisseur zonder talent.

Escalofrío

1977 | Horror, Erotiek

Spanje 1977. Horror van Carlos Puerto. Met o.a. Angel Aranda, Sandra Alberti, José María Guillén en Luis Barboo.

Een naïef stel wordt in een groot huis onthaald door een zeer pervers echtpaar. Een chaotische en beschamende cocktail van seks, satanisme en parapsychologie.

El Francotirador

1977 | Misdaad

Spanje 1977. Misdaad van Carlos Puerto. Met o.a. Paul Naschy, Blanca Estrada, Elisa Montés, Carlos Casaravilla en Antonio Vilar.

Een geesteszieke probeert een aanslag op het leven van Franco te plegen. Een onuitstaanbare, ongerijmde, zeer slechte film.