Gustavo Re is acteur.
Er zijn 19 films gevonden.

The Hunted

1974 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1974. Thriller van Douglas Fithian en Douglas Fifthian. Met o.a. Lee Remick, Michael Hinz, Ivan Desny, José María Caffarel en Danielle Delorme.

De meedogenloze bedrijfsspion (Hinz) terroriseert de directiesecretaresse (Remick) van een firma in elektronische systemen. Lee Remick is sterk op dreef als opgejaagde prooi in de verlaten, nachtelijke kantoorgebouwen. Spannende slotfragmenten, maar een zeer praterige film met een ietwat bedenkelijke moraal. USA-titel: TOUCH ME NOT.

Ricatto alla mala

1972 | Drama

Italië/Frankrijk/Spanje 1972. Drama van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. Christopher Mitchum, Olivia Hussey, Karl Malden, Raf Vallone en Claudine Auger.

De jonge Amerikaan Christopher (Mitchum) spoort een machtige gangster op in Spanje, die de dood van zijn ouders op zijn geweten heeft. Hij ontvoert de dochter van de gangster (Hussey) en houdt haar in een woonboot verborgen. Na enige tijd worden ze verliefd en hij doodt haar vader niet. Malden wordt vanuit de VS gestuurd om Mitchum gevangen te nemen, maar als hij ziet hoe verliefd het jonge stel is, laat hij hen gaan. Wanneer hij terugkeert naar de VS wordt hij neergeschoten door de gangsters die hem hadden ingehuurd. Mooie locaties, goede actiescènes en Mitchum en Hussey vormen een uitzonderlijk liefdespaar. Ook bekend als SUMMERTIME KILLER.

Taglia è tua e...l'uomo l'ammazzo io

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Edoardo Mulargia. Met o.a. Robert Wood, Ashbron Hamilton Jr., Rosalba Neri, Aldo Berti en Gustavo Re.

Een spaghetti-western met de bekende ingrediënten: veel lijken, een bende en de held die zo zijn eigen methodes heeft. Hij schopt eerst veel herrie zodat er niemand meer over is.

Sei gia' cadavere amigo...ti cerca Garringo

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Juan Bosch. Met o.a. Richard Harrison, Fernando Sancho, Raf Baldassarre, Tania Alvarado en Indio Gonzales.

We vinden het gebruikelijke wraakthema in deze matte spaghetti-western waarin Harrison op jacht gaat naar de moordenaar van zijn vader. Dat is een grootgrondbezitter en die huurt een paar killers in om Harrison om zeep te helpen. Zo zijn er tenminste nog wat méér kandidaten om lijk te worden, en daar gaat het maar om. De rest is niet interessant. Scenario van Luciano Martino.

Saranda

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Manuel Esteba. Met o.a. Dean Reed, Albert (Alberto) Farley (Farnese), Patty Shepard, Luis Induni en Mery Pia Gan.

Reed is half-Indiaans en wordt door de bevolking met de nek aangekeken. Maar als een vrouw door enkele bandieten wordt vermoord, werpt Reed zich als de wreker op. Achting, én het meisje vallen hem ten deel. Matige western met een aardige rol van Reed. Esteba wordt door de Spaanse bronnen als regisseur vermeld, de Italianen noemen een zekere A. Mollica die verder nergens valt terug te vinden. Op de video-releases bij onze oosterburen heet de man Ted Mulligan, hetgeen weer lijkt op de Italiaanse naam. Het is maar dat u het weet.

La Venganza del Dr. Mabuse

1970 | Sciencefiction

Spanje/Duitsland 1970. Sciencefiction van Jesús Franco. Met o.a. Fred Williams, Jack Taylor, Ewa Strömberg, Roberto Camardiel en Friedrich Joloff.

Dr. Mabuse wil enige maanstenen gebruiken om de menselijke wil onder controle te brengen. E[KA1]en van de slechtste films van Franco, die deze keer een van zijn oude verhalen (GRITOS EN LA NOCHE) opnieuw gebruikt. Het enige positieve punt in de film is Taylor die de rol van Mabuse vertolkt. Jess Frank regisseerde deze film onder de naam van Jesús Franco. Ook bekend als DR. M. SCHLÄGT ZURŸCK.

boom! Chico, chica

1969 | Muziek

Spanje 1969. Muziek van Juan Bochs. Met o.a. Bruno Lomas, Claudia Gravy, Kiko en Gustavo Re.

De film toont de opkomst en het muzikale succes van twee jonge taxichauffeurs. Deze popmusical werd gerealiseerd zonder enig inzicht in dit genre en gespeend van elke begaafdheid.

La Tía de Carlos en minifalda

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Augusto Fenollar. Met o.a. Cassen, Adrián Ortega, Gustavo Re, Maite Brik en Adrian Ortega.

Het eeuwige verhaal over travestieten uit LA TÍA DE CARLOS. Te mijden.

Sette pistole per el gringo

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Juan X. Marchal. Met o.a. Gérard Landry, Dan Harrison, Fernando Rubio, Alberto Farnese en Gustavo Re.

Landry, een jongeman, komt in grote problemen als hij bewijzen wil dat zijn vader onschuldig is opgehangen. Dat komt niet iedereen goed uit, en dus moet ook hij uit de weg worden geruimd in deze aardige western.

La Muerte llama otra vez

1966 | Misdaad

Spanje 1966. Misdaad van José Luis Madrid. Met o.a. Josefina Güell, Fernando Cebrián en Gustavo Re.

Een jonge chauffeur maakt zich meester van de juwelen die zijn verongelukte baas bij zich had. Een middelmatige thriller met psychologische pretenties.

07 con el 2 delante

1966 |

Spanje 1966. Ignacio F. Iquino. Met o.a. Cassen, Encarnita Polo, Gustavo Re en Fernando Rubio.

De Engelse Geheime Dienst geeft een simpele Catalaanse ober de opdracht een belangrijke microfilm in handen te krijgen. Een onuitstaanbare parodie op de films van James Bond.

La Bella Lola

1962 | Historische film, Musical

Spanje/Frankrijk/Italië 1962. Historische film van Alfonso Balcazar. Met o.a. Sara Montiel, Antonio Cifariello, Frank Villard, Luisa Mattioli en Germán Cobos.

Een aristocraat uit de vorige eeuw maakt om een weddenschap een kroegzangeres het hof, maar wordt echt verliefd. Hoewel haar carrière een succescolle vlucht neemt, maakt de moeder van de man haar duidelijk dat een eventueel huwelijk slecht zou zijn voor zijn diplomatieke toekomst. Ze breekt vervolgens met haar minnaar en probeert haar verdriet te vergeten door op te gaan in voor de gezondheid fatale uitspanningen. Deze nauwelijks gevarieerde bewerking van La dame aux camélias, werd een muzikale smartlap, waarvan de pathetische inzet van de spelers op de giechellust van niet zo gemakkelijk te roeren toeschouwers zal werken.

Quiéreme con música

1956 | Komedie, Musical

Spanje 1956. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Rosa Carmina, Luis Peña, Anita Hallan en Gustavo Re.

Terwijl een bruidje in de kerk op haar aanstaande staat te wachten, bevindt deze zich op een plaats ver weg, waar hij op het punt staat te trouwen met een ander. Een soort muzikale komedie gebaseerd op dwaze humor. Eén van de weinige aanvaardbare films van Iquino.

Pasaje a Venezuela

1956 | Avonturenfilm

Spanje 1956. Avonturenfilm van Rafael J. Salvia. Met o.a. José Luis Ozores, Simone Bach, María Martín en Gustavo Re.

Een ambitieuze Spaanse jongen maakt een reis naar Venezuela op zoek naar fortuin en avonturen. Een zeer slechte film.

Tres eran tres

1954 |

Spanje 1954. Eduardo G. Maroto. Met o.a. Manolo Morán, Antonio Riquelme, Gustavo Re en Manuel Arbó.

Een film bestaande uit drie sketchjes, waarvan elke een parodie is op een bepaald soort film: horror, western en het Spaanse folkloristische genre. Geen slechte film.

Intriga en el escenario

1953 | Musical, Misdaad

Spanje 1953. Musical van Feliciano Catalán. Met o.a. Margaret Genske, Manolo Morán, Enrique Guitart, Encarnita Fuentes en Pepe Isbert.

Een reizend toneelgezelschap houdt zich bezig met de handel in diamanten. Een krankzinnige, verwarrende produktie, die het midden houdt tussen een folkloristische film en een detectivefilm.

Hermano menor

1952 | Drama

Spanje 1952. Drama van Domingo Viladomat. Met o.a. Gustavo Rojo, María Rivas, María Asquerino en Gustavo Re.

Een jongeman uit de grote stad, zonder werk of illusies, zoekt wanhopig een mogelijkheid om zijn jongere broertje te laten studeren. Een goed bedoelde, maar weinig overtuigende film.

Truhanes de honor

1950 | Oorlogsfilm

Spanje 1950. Oorlogsfilm van Eduardo García Maroto. Met o.a. José Bóadalo, Gustavo Re en Manuel Arbó.

Twee vijanden beslechten hun twist in het Spaanse legioen. Een vervelende en tendentieuze film.

Facultad de letras

1949 | Komedie

Spanje 1949. Komedie van Pío Ballesteros. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Carlos Muñoz, José Bódalo en Gustavo Re.

Het studentenleven van vier vrienden. Een zeer slechte film.