Fernando 'Mantequilla' Soto is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Yo no me caso compadre

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Rosita Quintana, Luis Aguilar, Fernando 'Mantequilla' Soto en Genaro de Alba.

De duizend-en-één listen die een jongen verzint om de liefde van een meisje te winnen. Het verhaal is niet origineel, maar wel aardig met goede dialogen. De film werd een succes.

La Sombra en defensa de la juventud

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Alejandro Ciangherotti, Maricruz Olivier, Fernando 'Mantequilla' Soto en Germán Robles.

De gemaskerde 'La Sombra' ontmaskert de eigenaar van een biljart, die verantwoordelijk is voor de jeugdcriminaliteit in de buurt. Het zal duidelijk zijn dat het hier een onuitstaanbaar moralistisch produkt betreft.

Dos maridos baratos

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Lilia Prado, Demetrio González, Julio Aldama en Fernando 'Mantequilla' Soto.

Na zijn dood laat een rijk grootgrondbezitter zijn hele erfenis na aan twee nichtjes, op voorwaarde dat zij trouwen met de mannen die hij aanwijst. Het toppunt van armzaligheid, zowel wat plot als wat regie betreft.

Bala de Plata en el pueblo maldito

1959 | Sportfilm

Mexico 1959. Sportfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Julio Aldama, Crox Alvarado, Fernando 'Mantequilla' Soto en Rosa de Castilla.

De gemaskerde BALA DE PLATA moet het in de ring opnemen tegen een reeks tegenstanders. Opvolger van BALA DE PLATA, maar veel minder dan zijn voorganger. Bleef volkomen onopgemerkt, zowel door publiek als kritiek.

Vístete Cristina

1958 | Komedie, Musical

Mexico 1958. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. Andy Russell, Rosa Arenas, Fernando 'Mantequilla' Soto en Alfonso 'Pompín' Iglesias.

Een simpele komedie, tjokvol liedjes. Een groot succes de dag dat hij uitkwam.