Thomas K. Gray is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

TMNT

2007 | Animatie, Actiefilm, Fantasy

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 2007. Animatie van Kevin Munroe.

De vier jeugdige, in ninja-strijdtechnieken geschoolde, gemuteerde schildpadden Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael zijn uit elkaar gegroeid. Ondertussen smeedt een eeuwenoud kwaad een duivels plan. Kunnen de vier hun geschillen bijleggen? Minder melig - en minder grappig - dan de tv-serie, maar TMNT ziet er wel mooi uit. Voor jongetjes van een jaar of tien, en voor wie het leuk vindt om te kijken naar met traditionele Japanse wapens uitgeruste glimmende schildpadachtigen met min of meer menselijke ogen, tanden en motoriek. Met de stemmen van oa Nolan North, James Arnold Taylor en Mako.

Teenage Mutant Ninja Turtles III

1993 | Fantasy, Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 1993. Fantasy van Stuart Gillard. Met o.a. Elias Koteas, Paige Turco, Stuart Wilson en Vivian Wu.

De eerste gemuteerde schildpadjes waren soms fris en verrassend, nummer twee kon nog net door de beugel maar in nummer drie is de pret er helemaal af. Scenarist-regisseur Gillard schiet de schildpadjes door de tijd naar een feodaal Japan anno 1603. In ruil komen enkele Japanners naar het hedendaagse New York. In Japan nemen de vier Amerikaanse turtles het op tegen een schofterige Britse wapenhandelaar en een stoute inlandse krijgsheer. De oogmaskers zijn er nog steeds, hun vechttalent ook, maar het verhaal is gewoon niet meer te verteren. Zelfs voor kinderen (en juist voor die kijkertjes) zijn de acteerprestaties beschamend slecht. Camerawerk van David Gardfinkel.

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze

1991 | Actiefilm, Fantasy, Familiefilm, Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 1991. Actiefilm van Michael Pressman. Met o.a. Kenn Scott, Ernie Reyes jr, Paige Turco, Michelan Sisti en David Warner.

De terugkeer, in een tweede avontuur, van de pizza-etende rubberen reuzenschildpadden. Eens te meer om de misdaad te bestrijden, maar dit keer zonder de door drugs geplaagde acteur Corey Feldman. Nog steeds pulp en een debiele actiefilm. Scenario van Todd W. Langen. Camerawerk van Shelly Johnson.