Ria Coyne is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Legal Briefs

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Joe Coppoletta. Met o.a. Lisa Haslehust, Jeff Rose, Bob Wyatt, Ria Coyne en Lisa London.

Eigenlijk is van dit seksfilmpje alleen de titel een aardige vondst en de rest is huilen met de pet op. Twee voormalige kantoorgenoten van een advocaat, waaronder een go-go danseresje met een topless act, worden door voornoemde raadsman tegengewerkt als ze een bureautje voor rechtshulp beginnen.

Tales From The Crypt: Whirlpool

1994 | Horror, Thriller, Komedie

Verenigde Staten 1994. Horror van Mick Garris. Met o.a. Rita Rudner, Richard Lewis, Blake Clark, Ria Coyne en Michael Gregory.

Rolanda (Rudner) was ooit de beste tekenaarster van het griezelstripblad [KL]Tales From The Crypt[KLE], maar omdat er niets creatiefs meer uit haar handen komt, wordt ze ontslagen door Vern (Lewis), de hoofdredacteur. Die catastrofale dag mag ze gelijk weggaan. `s Avonds keert ze terug naar de redactie; ze is dronken en ze schiet Vern neer. Daarop valt vrijwel onmiddellijk de politie binnen en doorzeeft haar met kogels. Dan ontwaakt ze alsof het een nachtmerrie betrof en beleeft ze opnieuw deze rampzalige dag. Een mislukte parodie op het stripblad uit de titel dat ten grondslag lag aan deze tv-serie met elementen uit de schoolmakende film GROUNDHOG DAY (1993) van Harold Ramis met Bill Murray. Het scenario van Al Katz en Gilbert Adler, die de serie produceerden, is warrig en bevat teveel inside-jokes. Het camerawerk is van Rick Bota. Aflevering 3 van het zesde seizoen, nummer 68 van 93. Dolby Surround.